Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
zibik3 LOB NET MEMBER Opel Omega B/sedan Szczecin | 2008-11-24 14:23:47 Wtyczka do siedzenia składa się z dwóch części jadna z nich jest od zasilania silnika od komputera to on zmienia bigunowość, a druga chyba z cieńszymi kablami jest od wyłącznika krańcowego możesz tą część rozłączyć i powinno działać ( ja mam tak zrobione w swoim fotelu gdy zacieła się krańcówka i fotel się nie przesuwał) |
zibik3 LOB NET MEMBER Opel Omega B/sedan Szczecin | 2008-11-24 16:55:59 twój fotel przesuwa sie do przodu ręcznie czy elektrycznie, czy sterowanie elektryczne jest do oparcia. |
awojcik OPEL OMEGA SEDAN warszawa | 2008-12-31 19:18:33 JUZ PO KŁOPOCIE FOTELE ZAMONTOWANE MAM DOBREGO ELEKTRYKA WARSZAWA-WŁOCHY JAK KTOŚ POTRZEBUJE GAM NAMIARY.POZDRAWIAM USTERKA KOSZT 100 ZŁ. |
mar141078 DEADSOUL Omega Olsztyn | 2009-02-23 10:44:12 Witam kolegów! Również planuje wymianę tapicerki na wersje angielska. Fotele, które oglądałęm mają regulację elektryczną tylko góra-dół, czyli jak te, które aktualnie posiadam wiec nie powinno być problemów. A jak wygląda sprawa z czujnikami poduszki w siedzeniu pasażera? Czy wogóle jest jakiś czujnik? Jak zrobić, żeby po wymianie foteli jeżdzić spokojnie z myślą, że w tej kryzysowej sytuacji wszystko zadziała ? Dzieki za info.
Z pozdrowieniami ! Mar |