07 Zgłoś Się - i inne polskie seriale

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
właczcie TVP1 właśnie leci "Nie lubię poniedziałku".

A potem "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? "

--------------
FSO Auto Klub.
Są powody do dumy.

A między tymi filmami Wielka włóczęga też świetny film.

Lubię polskie filmy,dużo mam na kasetach,pomimo tego zawsze jak leci coś ciekawego w TV-koniecznie oglądam

Dla mnie każdy polski filma to komedia popatrzcie na samochody
w psach itp

i tak "Mis" rzadzi!!!

Nie lubie poniedziałku to jest normalnie raj dla miłośników aut z żerania. Włąsnie widziałem co odstawiali milicyjnym df`em.

A co powiesz o syrenie złodziejce tego artysty?

syrena jest wypas !!!! szczególnie z tym lwiatkiem na masce

na regionalnej trójce też właśnie jakaś polska komedia - główny bohater pomyka czarnym DF-em... miodzio

To była kultowa "Hydrozagadka" mIałem przefazować rozrząd u siebie, ale mnei wciągneło. BTW mam nagrane.
Acha - w 'Nie lubie poniedziałku" wystepował jako statysta mój dziadek. W tej scenei gdy w maszynohurcie podpisują umowę. Stoi w pierwszym rzędzie pomiedzy oboma podpisującymi.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Cytat:
2003-04-21 14:07:35, OLO pisze:
W tej scenei gdy w maszynohurcie podpisują umowę. Stoi w pierwszym rzędzie pomiedzy oboma podpisującymi.

Trzeba będzie w domu puścić na zwolnionych co bym wiedział jak wygląda twój dziadek

Ja zawsze go oglądam. Niestetu nie dane mi było zobaczyć go na własne oczy...

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Cytat:
2003-04-21 14:07:35, OLO pisze:
To była kultowa "Hydrozagadka" mIałem przefazować rozrząd u siebie, ale mnei wciągneło.

Takiej "maniany" to dawno nie widziałem.

"Rozpoznałem Pana po tym znaku rozpoznawczym"

"Oczekuje nieoczekiwanej kontroli"

"...-kabriolet"

Miś żyje!

proba podniesienia DF-a za dach była mocna.Biedny nie wytrzymał.

to niesamowite, ale kolejny raz ogladam ten serial, ktory wbrew wszystkiemu cieszy sie czteromilionowa widownia. ponoc ma powstac wkrotce strona internetowa poswiecona borewiczowi. zajebistym walorem tego filmu sa dialogi, ktore w odroznieniu od pozostalych polskich produkcji sa kapitalne. do moich najlepszych powiedzonek naleza: zubek: to byl strzal w plecy. samobostwo wykluczone"
z dzisiejszego odcinka: to jakas kurew, we futrze byla.
jaszczuk: jeszcze pan smierdzi. borewicz: co za finezyjna uwaga
niestety nie mam pamieci do powiedzonek tak jak do numerow telefonow i cos moge przekrecic. mysle, ze w naszym klubie, musza byc osoby o lepszej pamieci niz ja i proponuje stworzyc liste najlepszych powiedzonek z filmu.

A ja pierwszy raz widziałem fiata 127p szkoda że podzielił los reszty polskich prototypów.

ktos na allegro sprzedaje takowego ostatnio