Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-04-10 21:22:18 a co masz z przodu w drzwiach bo tym powinnismy sie kierowac przy doborze subwoofera zeby nadazał za systemem przednim i ladnie sie z nim komponował Jednak jest to juz dosyc duza kwota i szkoda by ją było wyrzucic w błoto |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-04-10 21:43:28 A jakiej muzyki słuchasz? Bo to jest sprawa priorytetowa w doborze całosci i czego oczekujesz od zestawu? |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-04-10 22:25:33 No jezeli techno to ja bym poszperal w produktach powerbass jezeli ma byc mocne uderzenie to polecam 2 x PowerBass PB-B1054v.2 Black w skrzyni zamknietej lub wentylowanej bassrefelx, to juz zalezy od gustu chociaz ja jestem zwolennikiem obudowy zamknietej, wtedy system jest dynamiczniejszy i szybszy Wzmacniacz do tego musi byc dosyc mocny i w miare dobry jakosciowo czyli μ-Dimension μ-Glow 4075 Mysle ze w wiekszosci samochodów spokojnie to sobie da rade i da spooooro radochy nie meczac i nie tracac nic w jakosci
[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2006-04-10 22:28:40 ] |