Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MacTB S60 i CBR600 Warszawa | 2006-04-10 09:03:25 Za te pieniążki wiadomo że nie kupi się wypasionego radia, więc oba modele są bardzo prościutkie.
I chyba źle napisałeś model? W aukcji jest KD-G161 czy 162 KD-G612 to już nieco droższy, bogatszy radioodtwarzacz (swoją drogą pomyśl może o nim, ma mp3, sterowanie SUBem itp). Ja jestem bardzo za JVC, tak ogólnie, nie za tym konkretnym modelem, po prostu lubię te radia, brzmienie bardzo mi odpowiada, o Pioneer'ku obiektywnie się nie wypowiem, więc może poczekajmy na opinię kogoś kto ma lub miał z tą firmą więcej do czynienia No i na koniec powiem, że na tej aukcji jest drogo Taniej znajdziesz choćby tu: JVC A w ogóle to odsyłam na stronkę: www.skapiec.pl - zazwyczaj znajdziesz tam sklepy w których jest taniej niż na allegro. Pozdrawiam! I sorry za chaotyczność tego postu - jakoś niewyspany jestem |
arsen Car-Audio PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-04-10 10:23:12 J V C |
Ali-En Car-Audio Mercedes C36 AMG Opole | 2006-04-10 14:05:49 Ja bym dorzucil jeszcze clariona, tez da sie dostac w tej cenie |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-04-10 21:25:42
Podobnie jak Ali-en mysle ze clarion byłby najrozsadniejszym wyborem |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-04-10 21:39:15
no oczywiscie ze wszystko zalezy od gustu i odpowiednim doborze sprzetu do tego gustu Ja mam 2 clariony i bardzo sobie je chwale ale wiadomo ze dla jednych bedzie to super dzwiek a dla innych cienizna, jedni wola nakamichi a inni sony |