Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sebanek Audi A6 Piaseczno | 2006-04-16 01:16:18 Witam!!
Jestem posiadaczem puzia 306 z 95 roku wersja xsi 8v z 2.0l slnikiem. Mam problem dotyczacy autoalarmu. Objawia sie on w ten sposob ze nie ma glosu syreny, prawe drzwi kierowcy sie blokuja na chwile a potem silownik otwiera je spowrotem, lewe dzrzwi nie reaguja wcale. W prawej stronie w drzwiach mam wiazke ktora jest poprzecierana moze to to jesli chodzi o te drzwi lewe ?? A jesli chodzi o caly alarm to ja nie mam zielonego pojecia. . Byl bym wdzieczny jak by mi ktos podal namiar na dobrego "autoalrmierza" w Warszawie najlepiej sprawdzonego przez siebie i w miare taniego!! Pozdrawiam Seba Warszawa |
sebanek Audi A6 Piaseczno | 2006-04-17 17:17:30 AAAA oki tylko mam jeszcze jedno pytanie poniewaz, za bardzo nie wiem gdzi3e ja mam syrene!! Czy to jest to cos czarnego takiego z miejscem na taki dziwny kluczyk do wlaczenia i wylaczenia alarmu. Pytam sie poniewaz jakis czas temu a dokladniej jak go kupilem zdemontowalem cos w rodzaju syreny, poniewaz nie bylo glosu. I wlasnie nie wiem co jest co. Pozdrawiam
|
kz61 Recrue du forum Peugeot 306 XN Bochnia | 2006-04-17 20:32:43 Tak to jest ..... to była syrena. Tym kluczykiem ją można włączyć lub wyłączyć i wtedy mrugają same światła. |
sebanek Audi A6 Piaseczno | 2006-04-18 00:33:22 EEEE to wszystko jest oki!! Mam to o czym mowisz bo zdemontowalem co innego. Jutro tzn dzis zobacze co jest nie tak. Ale dzieki wielkie za pomoc w razie co bede pisal jak cos bedzie nie jasne Pozdrawiam |