Biale kierunki ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuje bialych kierunkow z corolli do Cariny , podobno pasuja, przeszukalem forum i nic konkretnego nie znalazlem, wiem, ze pewnie w ASO maja, ale ile to bedzie kosztowac, na allegro tez nie ma.
Znajomy ma Corolle, ale kurde szkoda mi sciagnac z jego bryczki , bo to Toyota

[ wiadomość edytowana przez: Mart78 dnia 2006-03-07 11:22:18 ]

OK, znalazlem sorki za zapelnianie OT prosze o zablokowanie tematu

5,50 szt. Allegro, a wczoraj nie bylo

pasują z tymze drogie są takie białe kierunki , i zalezy do jakiego koloru Carinki , Sterciu kupił za 52 zł. na allegro 2 sztuki ale do jego koloru auta pasują a jak do mojej carinki przykładaliśmy to tak ni w 5 ni w 10 to wygladało a mam niebieski kolor

Ja kupowałem po 16zł. ze srebrnymi żarówkami polecam.
I żarówki osram diadem na przód też polecam

Cytat:
2006-03-09 06:52:43, Kafi pisze:
Ja kupowałem po 16zł. ze srebrnymi żarówkami polecam. I żarówki osram diadem na przód też polecam

Kafi, gdzie to wszystko kupiles ???? w sklepie, ASO, Allegro

Cytat:
2006-03-08 14:31:54, szmyk pisze:
pasują z tymze drogie są takie białe kierunki , i zalezy do jakiego koloru Carinki , Sterciu kupił za 52 zł. na allegro 2 sztuki ale do jego koloru auta pasują a jak do mojej carinki przykładaliśmy to tak ni w 5 ni w 10 to wygladało a mam niebieski kolor

ja kupiłem za 52zł z przesyłką i z zarówkami do pozycyjnych same kierunki tzn oprawka , zarówka i klosz oczywiscie razy 2 wyszły mnie koło 40zł. , ale efekt lepsiejszy lepiej wyglada Cari z białymi kierunkami bocznymi

Interesuje mnie gdzie mozna kupic za te 18pln ????????