15 Rajd Rzeszowski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
3-5 sierpnia w okolicach blizszych lub dalszych Rzeszowa. Od paru lat jezdzimy tam i zawsze jest pelno emocjonujacych momentow i ciekawych sytuacji w wykonaniu czolowki krajowych rajdowcow, od paru lat takze ekipa adsu zabezpiecza odcinki tego rajdu i mozna spotkac pol stalowej woli w tamtych okolicach w dniach imprezy
Strona rajdu z programem, mapkami, listami itd
RAJD RZESZOWSKI

Tak bylo w zeszlym roku, a w tym..... SAM ZOBACZ

A w tym roku ads zabezpiecza spory kawałek drogi wiec bedzie jeszcze ciekawiej.
i kompresor dostał transita do rozwozenia ludzi - to dopiero bedzie emocjonujace.

Nie to nie moze byc prawda, kompresor nie mogl dostac nic z silnikiem spalinowym Ads zabezpiecza w piatek odcinek "pasieki", jakby ktos przypadkowo przejezdzal to zapraszam na pogawedke. W tym roku na rajdzie bedzie mozna zobaczyc najlepszego safeciarza na swiecie........Gallus w pomaranczowej kamizelce biegajacy po trasie, szykujcie aparaty ludzie

A ja powiem więcej, w sobote obstawiamy jeszcze conajmniej połowe Albigowej. Jak nie wiecej.
I jak coś nie transita tyllko sprintera, i nie ja tylko kierownik odcinka Marcin, ja jestem tylko kierownik odcinka d.s. zabezpieczenia.
I nie siejcie paniki wśród publiki bo bedą się bać przyjeżdżać oglądać bo niby bede w posiadaniu pojazdu z silnikiem spalinowym. Normalnie postrach szos