Seny w aso

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich,po ostatniej wizycie w aso przeżyłem lekki szok cenowy,tzn.chciałem zakupić folie ochronną na drzwi tą pod tapicerke,pan z uśmiechem powiedział że jest w cenie około 320 zł/szt ,uśmiechnołem się i podziękowałem.....jeśli mieliście podobne przeżycia to napiszcie,pośmiejemy się wszyscy bądz popłaczemy...w tym kraju nie można żyć...

Ostatnio pytałem o cenę łączników stabilizatora (tylnych) do E11 '97. Zaśpiewali 450,- kpl

Proponuję zajrzeć tutaj, poczytać i sie pośmiać (albo płakać) następnie dopisać się, a ten wątek wywalić

Pozdrawiam

EDIT:
A z tą folią a właściwie jej ceną to już totalne przegięcie

[ wiadomość edytowana przez: MisiekII dnia 2006-04-21 17:06:42 ]

Cytat:
2006-04-21 17:05:14, MisiekII pisze:
Proponuję zajrzeć tutaj, poczytać i sie pośmiać (albo płakać) następnie dopisać się, a ten wątek wywalić

Tak właśnie wydawało mi się, że gdzieś coś takiego widziałem

Misiek II wybacz ale komputery niechcą ze mną współpracować tak jak samochody ,więc czasami czegoś nie zauważe albo coś żle wcisne i wychodzą takie rzeczy,obiecuje poprawe byle to bydle zechciało ze mną wreszcie współpracować

Wybaczam
Nie no spoko Marcin też zapomniał Akurat to taki dość nietypowy wątek więc mozna było nawet nie wpaść na to, żeby zajrzeć do wyszukiwarki/i mieć pomysł co tam w niej wpisać/

Pozdrawiam

EDIT:
powodzenia z kompami życzę

[ wiadomość edytowana przez: MisiekII dnia 2006-04-23 20:48:00 ]

Mnie kompy też nie lubią Kiedyś z Miśkiem coś rzeżbiliśmy i aż się Miś zjeżył bo na niego zaczeło przechodzić.

Pamiętam!
Było mineło - polecam się na przyszłość