Co potrzebne jest do założenia el. szyb w e34?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co potrzebne jest do założenia el. szyb w e34 oprocz guzikow i siłowników? jakies przekazniki? z gory dzieki za podpowiedzi

Do e34 potrzebujesz dokaldnie General Module oraz Relay Module oryginalnie znajdujace sie pod tylnia kanapa z lewej strony. Czarne skrzynki wielkosci kasety viedo VHS. Do tego dochodzi przekaznik mostkowany oraz masa kabli
Gdybys byl z Wroclawia pokazalbym ci dokladnie co i jak gdyz montuje takie instalacje na codzien i tylko i wylacznie bazujac na oryginalnych instalacjach. Nie zadne obejscia, podroby itp.
Po prostu aby wszystko dzialalo identycznie jak oryginal potrzebne jest ok 40 kabli. Wtedy dziala domykanie szyb z zamka itp.
W kazdym razie jesli nie posiadasz oryginalnych schematow jak i co podlaczac to daj sobie spokoj bo jest to na prawde nie lada wyczyn.

Pozdrawiam

a jesli chodzi o e36 to jak sprawa wyglada...?
z tego co juz wiem to kable mam w drzwiach tak wiec oprocz kabli, silownikow to co jeszcze? tak samo jak w e34...?

pozdrawiam
Paweł

Dzieki za odp skoro sie zajmujesz tym jak mowisz to powiedz mi czy wyprowadzenia na el. szyby z kostkami itd byly seryjnie robione w kazdym e34? mam na mysli miejsce pod tunelem obok kierowcy i tylne drzwi? po ile chodza te moduly o ktorych piszesz cenowo moze sie orientujesz
pozdro

Raffat a powiedz mi jakie byłyby koszta (robota+podzespoły) wrzucenia elektrycznych szyb na tył do e-34? i czy jakby co to masz dojścia do wszystkich potrzebnych podzespołów

Raffat dołączam się do pytania. jakie są koszty elektrycznych szybek na przód E34?
pozdrawiam