New York Internatiol Auto Show 2006

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Yo !!
Zapodaje to link do mojej galeri z ostatniej wystawy aut z New York City . Mialem okazje byc juz tam drugi raz. Wrazenia jak najbardziej pozytywne. W koncu mialem okazje posiedziec w M6, M5 , spore wrazenie zrobila na mnie nowa S-klasa S65 AMG V12 BiTurbo 604 HP :> , Mietek SLR , Audik S8 i RS4. Ale osobiscie najbardziej czekalem na koncepta Evo X.Nic dodac nic ujac . Rowniez spodobal mi sie koncept nowego Camaro i Dodge'a Challengera. Co tu duzo gadac lepiej zobaczyc.

NYIAS 2006

Foty ładne, ale jakoś concept Evo X nie przypadł mi do gustu ale nowe camaro pikne pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Dragster_13 dnia 2006-04-19 06:51:47 ]

kurde czemu takich rzeczy nie organizuja na wakacjach

Ryba jak cosik daj znac nastepnym razem jak cos takiego bedzie bo mysle jak cosik sie wybrac pozdrawiam

Ta imprezka jest organizowana co roku, rozpoczyna sie w piatek przed Wielkanoca i konczy tydzien pozniej w niedziele. Tak jest juz od parunastu lat

Jak ktos zyczy sobie wiecej fotek posiadam w duzej rozdzielczosci i wiecej autek pozdrawiam caly klub KTSW !!!!

Fajne autka, az sie smutno robijak sie te zdjecia oglada, ale jest an co popatrzec