Jaki sprzet do twingo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam.z tego co widze mam pytanie jak wiele osob tutaj.mam twingo i problem jaki sprzet do niego wsadzic.nie bardzo sie znam ale wiem ze mam do rozdysponowania okolo 1100 pln na poczatek.

Sprzet tzn co? Radio tez? Czy na tym ma sie zakonczyc instalacja czy planujesz pozniejsza rozbudowe? Jakiej sluchasz muzy i czego oczekujesz od sprzetu?

no grajka musze kupic.myslalem o jakims blaupunkcie ale kazda sugestia z waszej strony jest dobra.w sumie mam glosniki blaupunkta ktore mysle ze z tylu moge przeniesc na przod(tylko nie pamietam jakiej sa mocy,do wieczora to sprawdze.potrzebuje jakis komplet grajek plus glosniki no i zastanawiam sie nad jakims subwooferem.slucham glownie hiphopu i reggae.nie zalezy mi na halasie na osiedlu tylko na czystym i w miare glosnym graniu w aucie.

Sprzet ma byc nowy czy uzywany tez w chodzi w gre? Radio jakis Clarion, odradzam blaupunkta poniewaz ma problemy z czytaniem płyt, tzn jego układ optyczny jest wrazliwy na zarysowania i słabej jakosci płyty CD Oraz czesto lubi siadac regulacja głosnosci.

Głosniki Powerbass CK6 lub Sinuslive SL 160 + Tweeter NEO25
Wzmacniacz do tego Monacor CarPower HPB-602 lub z mysla o subwooferze w przyszłosci HPB-604, Wygłuszyc dobrze drzwi i na poczatek bedzie super

sprzet musi byc nowypatrzylem na ceny sinuslive i wzmacniacza i faktycznie sa przystepne i sprzet ma dobre opinie.nie moge znalezc na allegro powerbass'ow to firma czy model?nie chcialbym isc w clariona wiec moze doradzisz mi cos innego niz clarion i blaupunkt do gora 500 pln??jakis konkretny model najlepiej swiecacy na czerowno pod monacorem sub nie bedzie smigal?thx

Oferte powerbass masz Tutaj co do monacora to HPB-604 to jest model 4 kanałowy a HPB-602 to 2 kanałowy
radio... hmmm... przydałoby sie cos z 2 parami wyjsc RCA ale w tej cenie ciezko bedzie wybrac cos z nowych... JVC KD-G421 całkiem fajne radio ale ma tylko 1 pare wyjsc podobnie KENWOOD KDC-W4034, jeszcze Pioneer DEH-30MP ale za pionieerem ja nieprzepadam ale on chyba ma własnie 2 pary wyjsc RCA

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2006-05-07 16:45:04 ]

za co odpowiedzialne sa wyjscia rca?
powiedz mi czy ten sprzet mozna dostac w sklepach typu media markt na przyklad?cztery kanaly na wzmacniaczu to po to zeby pod dwa zapodac woofer?

RCA to wyjacja na wzmacniacz
Co do Powerbass i Monacor Bedzie ciezko z tym w Mediamarkt Reszta bez problemu