Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bartstep Peugeot 406 Jelenia Gora | 2006-05-23 14:16:24 Oczy mi wyszly na wierzch!!!
Tak idiotycznej porady jeszcze nie widzialem. Mostkowanie kontrolek na tablicy rozdzielczej. Pogratulowac... widze, ze mamy dusze handlarza. Podpicowac i wypuscic... SZOK!!! Dla wiadomosci... te kontrolki to nie lampki na choince i nie sluza ozdobie... Ktos jednak zaprojektowal elektryke w tym aucie, zeby nie bylo niespodzianek. Jazda z bledem poduszki powietrznej grozi jej samoistnym wystrzeleniem. Ale co tam... grunt, ze kontrolka nie swieci i dalo sie auto korzystnie sprzedac. Kiedys na takich beda sady i kary... mam nadzieje
|
ginel Recrue du forum Foca busko | 2006-05-26 10:59:22
Podałem kolego dwa rozwiazania, a które wybierze KaReena to już jest jej wybór. Ja osobiście dokupiłbym sensor,poduszkę(poduszki, napinacze) A mostkuje się wtedy kiedy się wie, że tej poduchy tam nie ma a gość nie ma niestety kasy na jej dokupienie(brak funduszy), a kontrolka go w zwyczajny sposób denerwuje. Podejrzewam, że jest zaślepka i poduszki i napinacze nie działają. Widze, że z kolegi taki teoretyk, że nawet nie wziął pod uwagę, że auto miało dzwona i poduchy są wystrzelone, a sensory i napinacze uszkodzone. I prosze o uważne czytanie moich postów na drugi raz, a nie podniecać się swoimi radami z zakresu teorii A i jeszce jedno, widze, że kolega ma manię błędów elektronicznych. Pierwsze co to sprawdza się czy takowe poduszki są!!! To tak gwoli wyjasnienia Nie jestem handlarzem dla twojej wiadomości!! I też nie uznaję omijania elektroniki w autach, a co za tym idzie bezpieczeństwa, które uważam za najważniejsze. Pozdrawiam i zyczę dalszego udoskonalania teorii ...ginel... |
bartstep Peugeot 406 Jelenia Gora | 2006-05-29 16:06:28 Masz racje...
Jestem taki niezyciowy... acha... teoretykiem jestem, jak to TY nazwales. Ja tylko projektuje wiazki elektryczne do samochodow. Ups... ale co ja moge wiedziec, przy TAAAKIM praktyku od oszukiwania. |