Jaki gaz do rsa?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
musze zalozyc gazior do rsa bo w najblizszym czasie bede mial duzo jezdzenia a nie zamienie go na pewno na nic slabszego wiec jedyne rozwiazanie gaz...
jaka firma?
jaki zaklad w okolicahc katowic?
polecono mi w siewierzu, moze jakies opinie albo propozycje?
bede wdzięczny bo musze to zrobic jak najszybciej!

Cytat:
2006-05-16 22:47:11, cozi pisze:
musze zalozyc gazior do rsa bo w najblizszym czasie bede mial duzo jezdzenia a nie zamienie go na pewno na nic slabszego wiec jedyne rozwiazanie gaz... jaka firma? jaki zaklad w okolicahc katowic? polecono mi w siewierzu, moze jakies opinie albo propozycje? bede wdzięczny bo musze to zrobic jak najszybciej!

no jeżeli naprawdę musisz i będziesz dużo jeździł to zainwestuj we wtrysk..

Cytat:
2006-05-16 22:52:39, VinCe pisze:
no jeżeli naprawdę musisz i będziesz dużo jeździł to zainwestuj we wtrysk..

sekwencyjny wiadomo
ale jakas sprawdzona firma?

sekwencje na 110% sie zgadzam - szykuj ok 5 tys zł

a moze gaz ziemny ?? tez dziala jak sekwencja a o ile tanszy...no i dofinansowanie jest....pozatym kupujesz odpowiednia maszynke i tankujesz sobie furaka w domu no chyba ze mieszkasz w bloku to nie da rady

Cytat:
2006-05-16 22:54:35, le-mar pisze:
sekwencje na 110% sie zgadzam - szykuj ok 5 tys zł

wlasnie nie bardzo!
dzwonilem dzisiaj do poleconego przez znajomego zakladu i koles krzyknąl 3 tysie + 9% bo na 10 rat sobie wezme...
rata 327 PLN-przejzdzajac 2000km/miesiecznie i tak zostanie mi cos w portwelu a potem tylko na +
tylko wlasnie chcialem spytac czy jakas konkretna firma robi cos pod rsa

Cytat:
2006-05-16 22:57:26, joker pisze:
a moze gaz ziemny ?? tez dziala jak sekwencja a o ile tanszy...no i dofinansowanie jest....pozatym kupujesz odpowiednia maszynke i tankujesz sobie furaka w domu no chyba ze mieszkasz w bloku to nie da rady

na 5p