Problem z elektrycznymi szybami

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!
Mam maly problemik w mojej e36 coupe, mam dwu stopniowe zamykanie/ otwieranie szyb i ostatnio cosik sie dziwnego podzialo bo raz dzialaja a raz nie tj. ten drugi stopien ze jak nacisne to same zjezdzaja na dol bo na pierwszym chodza ok, przy otwieraniu dzrzwi szyba normalnie odskakuje, aha mam pewien trop, bo gdy sie psuja to radio samo sie odrobine zglasnia, a wycieraczki na stopniu ciaglym pracuja jak na czasowym lub gdy normalnie pracuja to nie zatrzymuja sie gdy stoje na swiatlach.
dobre co pomozcie mi, bo boje sie ze to jakis duzy problem z elektryka i by do pozaru nie doszlo
Pozdrawiam

miałem podobny problem... ale tylko z radiem, że sie samo zgłaśniało i nie darady bylo go ściszyc. Problem rozwiązałem nastepujaco: zmieniłem radio na inne i juz jest wszystko ok.

u mnie świrowało lusterko, zdejm boczek wiązka kabli przybindowana jest do blachy tm się przeciera , a problem z podnoszeniem szyb to kwestia rozebrania silniczka i przesunięcia w górę czarnej tulejki która się tam blokuje już kiedyś o tym pisałem jak kto chce wyśle foto na maila