Już jest Black Killer 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj przyjechałem nowym killerem z łodzi no niestety nie mustang ale kiedyś i tak będzie

Co to za autko to nie powiem na razie wiec dla was zagadka dla zwycięscy piwko choć będzie ciężko bo jestem spłukany mam nadzieję ze do końca roku i jeden dzień dłużej

Tera podpowiedz tak jak jego konkurent wyszedł tylko jeden model i po ok. 5 latach, została zaprzestana produkcja.

Trochę to zagadka ciekawa i proszę podawać tylko jedno autko a nie wszystkie jakie na myśl przyjdą tak by inni mieli szansę

ps pewnie trochę was zaskoczy że takie coś kupiłem ale to robota rodziców spodobał się im, pożyczyli kasy trochę wiec nie było wyjścia a nie powiem że to trochę mój styl

Wiec to jest ford

RWD FWD AWD ?
Calibra , KA ?

[ wiadomość edytowana przez: bauer dnia 2006-07-22 00:59:34 ]

Corrado?

No widzę ciężko to dalej podpowiadam napęd niestety przedni. Jak się nie mylę to ten model jeszcze startuje w rajdowych mistrzostwach świata... , najmocniejszy silnik 125KM ok. 9s do setki

w mistrzostwach swiata ?? hehe auta ktrore tam jezdza sa dalej pordukowane

mow jakie a nie koorfa jakies zagadki

[ wiadomość edytowana przez: bauer dnia 2006-07-22 16:27:12 ]

Cytat:
2006-07-22 14:36:50, bauer pisze:
w mistrzostwach swiata ?? hehe auta ktrure tam jezdza sa dalej pordukowane mow jakie a nie koora jakies zagadki

w najwyższej klasie 4x4 może... choć nie koniecznie bo nasi Polacy startowali starszymi modelami

ale tu chodzi o super 1600

dzisiaj spróbuję zrobić fotki, to jak nikt nie chce się bawić to wieczorem pokaże co jest

Puma?

No mi tez cos to na Pume wyglaga...

A moze FORD Karton...

[ wiadomość edytowana przez: MEGABAC dnia 2006-07-24 09:53:54 ]

Cytat:
2006-07-22 15:38:40, dr_Killer pisze:
w najwyższej klasie 4x4 może... choć nie koniecznie bo nasi Polacy startowali starszymi modelami

starsze modele??? przecież pisałeś że robili go 5 lat i koniec

puma 1.7 zetec ale one nie jezdzily w wrc

Cytat:
2006-07-22 16:31:16, bauer pisze:
puma 1.7 zetec ale one nie jezdzily w wrc

Puma 1,7 nie jeździła ale 1,6 tak

KLICK! ! ! ! !

MAXIU wygrałeś piwo masz rację kupiłem PUME czarną 1,7 125 KM seryjny w niezłym stanie, dosyć okazyjnie

[ wiadomość edytowana przez: dr_Killer dnia 2006-07-22 21:38:17 ]

witaj w klubie aut dla gejow

Cytat:
2006-07-22 17:55:51, dr_Killer pisze:
Puma 1,7 nie jeździła ale 1,6 tak KLICK! ! ! ! ! MAXIU wygrałeś piwo masz rację kupiłem PUME czarną 1,7 125 KM seryjny w niezłym stanie, dosyć okazyjnie [ wiadomość edytowana przez: dr_Killer dnia 2006-07-22 21:38:17 ]

Wygląda ładnie. Latać też musi dosyć szybko...

Killer jesteś goły jak pisałeś, więc upomnę się kiedyś o to piwo

Btw to ile dałeś?

łooo Killer to musimy sie kiedys spotkac na wyladowni masz tam 125KM a ja tylko 107 albo i mniej bo czesc padla od gazu, chce zobaczyc jak bardzo mnie odstawisz

i niech mi nikt nie mówi...że Killer kasy nie ma

stary...teraz to będziesz miał przejście z malca na PUME...

nie powiem Irenie że kupiłeś PUME...bo sie ze mną rozwiedzie

Nie wiem czemu, ale Puma nie koniecznie mi się podoba

a juz myslalem ze jakas Audi kupisz

Cytat:
2006-07-23 23:39:12, smagi pisze:
łooo Killer to musimy sie kiedys spotkac na wyladowni masz tam 125KM a ja tylko 107 albo i mniej bo czesc padla od gazu, chce zobaczyc jak bardzo mnie odstawisz

jak mówiłeś Ford gówno wort wiec będziesz szwabem szybszy

Eifel, Irena cię nie pogoniła jak calibre sprzedałeś to i teraz nie pogoni

co do ceny to tajemnica ale niewiele, nie jest w idealnym stanie, i pewnie nie jak niektóre w astronomicznych cenach 17-20 tyś po za tym te autka w cenach spadają jak np mustangi bo na takie auta strasznie trudno znaleźć kupca, w niemczech za takiego czy mustanga nie kupi taniej jak 25 a w Polsce o płowe taniej

tak czy inaczej przy moich zarobkach jest to sukces, choć jeszcze moja kieszeń będzie bo długo spłacać, ale myślę że było bo autko jest nietypowe, zwinn, malutki i sympatyczny tylko czemu to niema napędu na tył musze go kiedy go do cosworta wysłać to mu 4x4

ps. wczoraj odłączałem tcs i abs bo nawet nie chciał zbytnio z piskiem ruszyć na co to komu ta elektronika