[S] Klatka skręcana.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Klatka zbudowana wg. załącznika J. Jezdziła w RC i górskich. Bezwypadkowa, stan bdb. bardzo dobrze dopasowana do budy (ciezko było włozyc palec miedzy pałąk-dach/słupek)
Na zdjeciach nie widac śrub, ale jest komplet oczywisce.

Tak wyglądały mocowania:

Cena: 500zł do negocjacji.

Hmm... albo mi się coś na wzrok rzuciło albo jest spawana ( nie rozkręcalna )

jaka waga?

rozkrecana rozkrecana...sa obejmy mocujace przod z tylem na gornych palakach i bocznych zastrzalach wprawione oko dostrzeze nawet w nich dziurki na sruby

Dobra ja wstepnie lykam.

Propozycja poszla na priv.

Ps: Zeby nie bylo to ja juz wczesniej sie o nia dowiadywalem

dokładnie jak pisze 3zer. Niestety dokładnej wagi nie znam, ale jest naprade lekka. Przenosiłem ją i na miekko sam dałem rade.

no dla mnie waga to podstawa. a druga sprawa jak z wysylka i jaki koszt?

Cytat:
2006-05-30 22:33:41, PitGTR pisze:
dokładnie jak pisze 3zer. Niestety dokładnej wagi nie znam, ale jest naprade lekka. Przenosiłem ją i na miekko sam dałem rade.

ja moja tez sam przenosilem a wazy ze 30 kilo

Poprzeczne też ???? jak pisze w książce pojazdu ??

wysyłka to tylko kurier, ale zupełnie nie jestem w temacie z tymi sprawami.
Co do wagi to napewno bedziesz zadowolony.

napewno duzo lzejsza od mojej bo i zastrzalow mniej wiec mysle ze bedzie wazyla ze 20 kilo. taka na moje oko

Ja byłem zdziwiony jej wagą.

btw. Zdaje sie, ze Lolek88 ją bierze, więc do ustalenia szczegółów, klatka jest dla niego.

Niestety ja nie mam mozliwosci zwazenia tego cuda, ale mój typ to realne 15-20kg, napewno nie wiecej.

Klatka sprzedana (po 20 minutach) .

to ja skorzystam jeszcze z tematu i zadam pytanie: jak jest z wyginaniem zastrzalow bocznych, czy jest ono dopuszczalne? I czy poprzeczny zastrzal tylni moze byc odkrecany. zalaczam ilustracje

ale to auto kiedyś ślicznie wyglądało !!!
czemu juz takie nie jest...

fajne, nie tez mi sie na sentymenty zebralo

Cytat:
2006-05-30 22:49:22, 3zeR_MDS pisze:
to ja skorzystam jeszcze z tematu i zadam pytanie: jak jest z wyginaniem zastrzalow bocznych, czy jest ono dopuszczalne? I czy poprzeczny zastrzal tylni moze byc odkrecany. zalaczam ilustracje

Zastrzał może być wyginany, tylnia przekątna może być odkręcana.

no to git bo mnie pare osob straszylo, ze to by nie przeszlo BK w RC albo gorskich...

Sprawdz jeszcze śrubki jakie sa bo musza byc minimalnie 8,8 i minimalnie 3srubki na jedno mocowanie a zazwyczaj daje sie 4ry srubki...poza tym zawsze lepiej miec Ireco badz Kaluze dla bezpieczesntwa ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma...poza tym tak łatwo Szczechura Cie nie pusci na BT bedzie sie kleił do wszystkiego...