[problem] urwana sruba amortyzatora...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiec tak:
jak odkrecalem amortyzator urwala mi sie sruba przy wachaczu co sadzicie o tym zeby przyspawac ? czy lepiej sie w to nie bawic ? jakos jestem przeciwny takiemu kabinowaniu. ktos cos takiego robil i sie trzyma???????????

Niektorzy spawaja mocowania amorka tak, zeby pasowaly z innych aut, bravy bodajze, wiec mysle, ze spokojnie mozesz pospawac

Cytat:
2006-05-31 15:18:52, SzymonX pisze:
wiec tak: jak odkrecalem amortyzator urwala mi sie sruba przy wachaczu co sadzicie o tym zeby przyspawac ? czy lepiej sie w to nie bawic ? jakos jestem przeciwny takiemu kabinowaniu. ktos cos takiego robil i sie trzyma???????????

Zoltar, jak to bylo na Brodnicy w zeszłym roku? Ja pamiętam tylko szybkie spawanie elektrodą żeby na prolog zdążyć .

spawaj tylko uwazaj zeby nie zagotowac.

mowilem ci juz szymonku zeby spawac

to ja w zawodówce na egzaminie z zawodu też urwałem i się pospawało

Zdałeś? Na dop'a?

ja spawalem u siebie i smigam juz prawie rok i wszystko ok tylko dalem dwie gumki zamiast jednej ,
pozdro

szymon w lamcu to norma.co drugi amor mialem spawany.spawaj smialo tylko owin amor szmata i polewaj te szmate woda zeby sie nie zgotowal

Na brodnicy spawalismy bile z zoltarem, tzn on spawał ja trzymałem i szukałem prądu w gniazdkach przetrwały cały prolog, cała brodnice i z tego co wiem cała reszte sezonu wiec smiało mozesz spawac tylko tak jak pisze puchatek owin amortyzator mokra szmata i polewaj go woda tak zeby temperature mialo tylko miejsce ktore spawasz a nie reszta bo inaczej bedziesz mogł se amorki wyrzucic

Szmata, polewanie...a po co tak kombinowac? Najlepiej zanurzyc amora w wiadrze z zimna woda tak zeby tylko miejsce spawania wystawalo nad powierzchnie

Cytat:
2006-05-31 19:00:17, Race_D pisze:
Zdałeś? Na dop'a?

Zdałem, a na co to się nie będe chwalił ale na pewno nie na dopa

tak, a jak amor juz bedzie w wiadrze z wodą to tylko kleme wrzucasz do wody jedną i spawasz hehe.
PS. spawane szpile do amorów to lansss

Cytat:
2006-05-31 21:26:13, Vyzn-R pisze:
Na brodnicy spawalismy bile z zoltarem, tzn on spawał ja trzymałem i szukałem prądu w gniazdkach przetrwały cały prolog, (...)

A ja tym potem jechalem i sie nie chwale

dobry spaw nie jest zły

Spawaj byle dobrze i dokładnie;] Gluty i smarki odpadają;] Przydatne tez będzie wiadro z wodą. Ja pospawałem Lapkowi 2 amorki od brawy i jest OK.

Rejs pamietasz jak elektrody szukales ? znalezlismy... ale Dode Elektrode na tyle poldolota

ty lepiej o poszukiwaniach rejsa nic nie mow... bo jakby sie nie zamknoł w poldku to by cyngwajsem po łbie dostał pare strzałow A o szynach do kubła juz nawet nie wpomne

z szynami do kubla to byl mega lol sam mialem mu ochote strzelic. pocielim lotnika i drabine a tu rejs wyjmuje szyny...

ale drabine zespawalem spowrotem z tymze ma jeden szczebelek mniej