[S] Prawie jak WRC 126p Skusi sie ktoś?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam do sprzedania jest Fiacik 126p tzw.Rajdufaaa łóógien z tyłka
Rok 86
Oc 10.2006
Przeglad 12.2006
Troche wiecej o czarnym kuniu
Silnik : Głowica 2mm out , kanały polerka , twardsze sprezyny na zaworkach , cos tam podłubane w gazniku , zamach tez jest coś obskubany , ogolnie to ciagnie bardzo dobrze nie mam zadnego wykresu z hamowni ale na słowo i na czucie daje mu jakies ok.28 moze 30 km .
Zawieszenie:
Resor sklypany , Amorki krosno , Tył sprezyny ciete amory krosno
Wnętrze:
Klatka Ireco bez papierow , 2 fotele Bimarco C
Pasy szelkowe 4pkt Sabelt
Koła 6 albo 7 szt. z oponami 13"
Hamulce trohce poprzerabiane po swojemu ale dobrze są naparawde idealne.
Autko super sie 3ma na zakretach sprawne , po Remoncie blaharki ( oprócz podłogi i to trzeba zrobic )
Przód halogeny Wessen
Nie wiem co jeszcze tu dopisac takze lepiej pytać
Cena? - ?? cos rozsądnego wiadomo ze nie duzo ale tez nie 50zł
Jak narazie to nie spieszy mi sie ze spzredaza no chyba ze ktos by był zdecydowany do kupna , foty nie za ciekwe bo robione na szybko w kazdym razie jak cos to priv
aaaa jeszcze ma obrotek niema irmy pisze jedynie na nim 126p a no i białe zegary

Wiela za to???
I gdzie do obejrzenia

Wiela ? hymnnn musza sie zastanowic jakas propozycja?? do obejrzenia w katowicach ale to jesio w weekend

podaj cene, bedziesz mial wieksze zainteresowanie...

1100zł , Zapomniałem dodac ze jest wałek rozrzadu tez cos tam inny chyba świątek nie jestem pewny bo auto było składane dawno temu

Sorki za male wtracenie ale watpie zeby to bylo IRECO klatka zastrzal tylni jest nie w ta strone co trzeba a watpie zeby Ireq odwalil cos takiego...

Cytat:
2006-08-01 12:24:14, rallymike pisze:
... a watpie zeby Ireq odwalil cos takiego...

tak na marginesie to Irek odwala wielka kaszane, kto jest w temacie to sam chyba wie jak 3ba go pilnowac. A co do tej klaty to tez nie jestem pewien czy to jego rzezba

Cytat:
tak na marginesie to Irek odwala wielka kaszane, kto jest w temacie to sam chyba wie jak 3ba go pilnowac

widzialem u Kaluzy stos klatek roznych na zlomie w tym Irka i od tego czasu ufam tylko jednej firmie

A ile za samą klatke??

A ile za Wassem'y?

Bo miałem zamiar je kupić jeszcze jak Zawada nim jeździł.

Generalnie ciekawie to chodzi

zalezało by mi zeby sprzedać całosc jak nie wyjdzie to wystwie poszczegolne elementy

obrotek panie ile ?

a nie masz do sprzedania dwóch oponek? potrzebuje 135/70 r13

ja mom dwie 155/70/r13 debicateurus czy jakos tak
bieznika jest jakies 4-6 mm