Cennik usług lakierniczych.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałbym w najblizszej przyszłości oddać autko do lakiernika i interesują mnie ceny za takie usługi...jakie są koszty malowania całych elementów a jak wygląda sprawa zaprawek...napewno znajdzie się ktoś kto miał z tym do czynienia i wie czego można się spodziewać

tylnia klapa około 300 zł

maskę malowałem za 4 stówki

ja ostatnio mialem do malowania drzwi pasażera tylne i 200 zł mnie wynioslo

za jeden element 150...300pln bez demontażu-montażu.

ja u mojego lakiernika mam 200zł/element

nie zalamujcie mnie ja bede mial 2 zderzaki do malowania chyba sobie sam je pomaluje wkoncu !!

W moim rejonie byłem u dwóch w poniedziałek i pytałem o pomalowanie maski, grila i zderzaka i jeden z policzył 200zł od elementu ( ale ponoć za dobry to nie jest) a drugi 300zł od elementu. Grill policzyli lakiernicy jako integralną cześć maski

nom to niezle ja bede potrzebowal pomalowac

2 * zderzak i klape tylna ;D

Właśnie wracam od lakiernika.
Z ciekawości zapytałem za ile polakerował by mi całą tylnią klape.
Krzyknął 500 zł + 200zł za demontaż-montaż tylniej szyby

Smiech na sali!!
Wyśmiałem mu sie w twarz

Mi 500 m dalej pomalował całą za 300 zł hehe

No niestety panowie takie sa ceny!
U mnie w profesjonalnej firmie lakierniczej z kabina oczywiscie i malowanie farba wodna od 150zl. do 400zl. za element. W zaleznoeci od wielkosci i stanu elementu.
Pozdrawiam.

Maska zderzak plus blotnik po 250 za kazdy element, maska byla koloru szarego bez wgniecen, zderzak byl szary nowy, a blotnik czarna reperaturka.

ja tez dolacze sie do pytania tylko o caly samochod - malowal ktos? bo lanuje w przyszlosci...

U mnie też w granicach 250zł za element.
Cytat:
2008-04-05 00:03:53, jojompf pisze:
ja tez dolacze sie do pytania tylko o caly samochod - malowal ktos? bo lanuje w przyszlosci...

Mnie mówili 3000. Nie metalic, perłą czy coś, normalny akryl. Aha, bez zmiany koloru....

malowalem bagaznik tylne nadkola przedni prawy blotnik. za kazdy element placilem 200 zl. wiekszosc malowane w roznych odstepach czasowych.

Cytat:
2008-04-05 00:04:32, Wojo pisze:
U mnie też w granicach 250zł za element. Mnie mówili 3000. Nie metalic, perłą czy coś, normalny akryl. Aha, bez zmiany koloru....

mi oferowali pomalowanie Volva 440 na biało za 1000zł (z zewnątrz - po prostu nowy lakier)

WLKP 120pln element bez demontażu

Przy okazji podepnę się pod temat. Jak myślicie ile moze kosztować wymiana i lakierowanie progów? Progi mam juz swoje.