Fotel e 36:/

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam serdecznie na wstepie zaznaczam iz nie udalo mi sie znalezc info na temat: czy siedzisko fotela kierowcy jest identyczne z siedziskiem fotela pasazera???. a zapytanie dotyczy bmw e36:) otuz jak pewnie nie jeden(jedna) z was zauwazyl iz w starszych modelach bmw welurowa tapicerka zaczyna sie przecierac i szwy pekaja ...ogulnie kanal z tym a wyglada to tragicznie ... jest koles który ma fajny fotel z identycznym wzorem jak na moim jest jeden problem fotel tego goscia jest ze strony pasarzera a mnie interesuje kierowcy ..... prosze o pomoc) czy da sie przełożyć gabki z materialem z siedziska pasazera na siedzisko kierowcy ???..))

a ile chce za ten fotel??? bo ja tez mam do sprzedania

pozdrawiam

propo foteli w e36, byly 2 wersje foteli jesli chodzi material to tak zwane "pluszowe" noi te 2 lepsze twardsze materiałowo, te 1 to kompletna klapa w wiekszosci e36 sa porozdzierane na boczkach, pekaly szwy, te 2 juz byly lepsze i seryjnie byly montowane od 10.94 roku, ale tez nie zawsze, procz lepszego wykonania materiałowego posiadaly tez białe oznaczenia regulacji ustawien fotela. Jesli chodzi wzory to byly siedzenia z podparciem dla nóg, czyli tzw: SPORTSITZE regulowane w 4 plaszczyznach noi te zwykle jednolite. Co do przekladki ,tak najbardziej bedzie pasowala gabka, one sa takie same, bez problemu mozna je przelozyc.

chce ci sie w to bawic?
kupe roboty z rozpruwaniem foteli i przekladka
nie lepiej do tapiecraneich ci jakis kozak fotel obszyje na nowo?
np. skóra z welurem?

witam, ja raczej nie wniosę do tego tematu nowych informacji na ten temat, ale mam pytanie, czy fotele z e-36 coupe i sedana są takie same? bo ja szukam na wymianę bo niestety moja wersja jest taka uboga ze fotel pasażera ma tylko 2 regulacje(na szczęście kierowcy 3...) pozdrawiam
ps. tak zeby dac cos info. to wiem napewno ze coupe ma inne lapmy tylne i migacze przednie, ale o dziwo przednie lampy pasuję z coupe do sedana

Cytat:
2007-02-20 10:11:20, MalcolM3 pisze:
witam, ja raczej nie wniosę do tego tematu nowych informacji na ten temat, ale mam pytanie, czy fotele z e-36 coupe i sedana są takie same? bo ja szukam na wymianę bo niestety moja wersja jest taka uboga ze fotel pasażera ma tylko 2 regulacje(na szczęście kierowcy 3...) pozdrawiam ps. tak zeby dac cos info. to wiem napewno ze coupe ma inne lapmy tylne i migacze przednie, ale o dziwo przednie lampy pasuję z coupe do sedana

pasuja

O ile wiem to w coupe fotele sie skladaja zeby mozna bylo wsiadac do tylu a w sedanie nie.

Cytat:
2007-02-20 12:52:27, energy11 pisze:
O ile wiem to w coupe fotele sie skladaja zeby mozna bylo wsiadac do tylu a w sedanie nie.

to sie zgadza ale w przypadku sedana nie bedzie w niczym przeszkadzalo skladanie siedzenia do przodu.