Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
dejot BMW Friend BMW E39 dąbrowa | 2007-02-06 15:58:03 witam serdecznie na wstepie zaznaczam iz nie udalo mi sie znalezc info na temat: czy siedzisko fotela kierowcy jest identyczne z siedziskiem fotela pasazera???. a zapytanie dotyczy bmw e36:) otuz jak pewnie nie jeden(jedna) z was zauwazyl iz w starszych modelach bmw welurowa tapicerka zaczyna sie przecierac i szwy pekaja ...ogulnie kanal z tym a wyglada to tragicznie ... jest koles który ma fajny fotel z identycznym wzorem jak na moim jest jeden problem fotel tego goscia jest ze strony pasarzera a mnie interesuje kierowcy ..... prosze o pomoc) czy da sie przełożyć gabki z materialem z siedziska pasazera na siedzisko kierowcy ???..)) |
Ghost_24 BMW Member BMW E-36 Pinczow | 2007-02-06 16:57:05 a ile chce za ten fotel??? bo ja tez mam do sprzedania
pozdrawiam |
MalcolM3 BMW 318TDS Ruda Śl | 2007-02-20 10:11:20 witam, ja raczej nie wniosę do tego tematu nowych informacji na ten temat, ale mam pytanie, czy fotele z e-36 coupe i sedana są takie same? bo ja szukam na wymianę bo niestety moja wersja jest taka uboga ze fotel pasażera ma tylko 2 regulacje(na szczęście kierowcy 3...) pozdrawiam
ps. tak zeby dac cos info. to wiem napewno ze coupe ma inne lapmy tylne i migacze przednie, ale o dziwo przednie lampy pasuję z coupe do sedana |
energy11 skarzysko | 2007-02-20 12:52:27 O ile wiem to w coupe fotele sie skladaja zeby mozna bylo wsiadac do tylu a w sedanie nie. |
zdunekm BMW Friend było e-36 jest e-39 z daleka | 2007-02-20 13:43:41
to sie zgadza ale w przypadku sedana nie bedzie w niczym przeszkadzalo skladanie siedzenia do przodu. |