Grzybobranie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
27 sierpnia 20.00
Moznaby poza zwykla rozrywka zrobic cos na styl WNO i wybrac najszybszy samochod w sezonie. Moze byc bez kasy just for fun, podobno ma byc duzo ludzi. Co Wy na to ?
Ps. Jakikolwiek offtopic bedzie usuwany bez ostrzezenia, poprzedni temat wyladowal w hydeparku.

mozna zrobic cos takiego tylko czy byl by ktos chetny ? skladka po 5 zł za wyscig i na koniec puchar ktos dostanie co wy nato ??

Cytat:
2006-08-22 18:41:44, matek pisze:
mozna zrobic cos takiego tylko czy byl by ktos chetny ? skladka po 5 zł za wyscig i na koniec puchar ktos dostanie co wy nato ??

jak cos to ja robie w Tryumfie i moge puchary zalaltwic taniej nawet z grawerka mozna kupic

Mysle, ze byloby to jakies urozmaicenie strasznie nudnych zjazdow jakie od dluzszego czasu mozna bylo zobaczyc w lesie. Ja z checia bym dal 5zl z nadzieja zobaczenia streeta jakie byly pare lat temu. Wiec dajcie znac o nowej inicjatywie swoim znajomym i rodzinie, moze ktos sie skusi i potraktuje to wreszcie jako zabawe, a nie wyscigi o mistrzostwo swiata.

Dobra opcja Klasy jak w SSS ?

Eee chyba bez klas po prostu najszybszy ??

wydaje mi sie ,ze jezeli klas nie bedzie to frekwencja tez bedzie slaba, powalczy moze 5-6 osob.Kazdy zna mozliwosci swojego auta wiec ktos kto kreci czasy rzedu 17-18s nie bedzie startowal np z CRX'em lub clio, (ktore sa w stanie pojechac niskie 15 s) nie bedzie to mialo najmniejszego sensu.Chcac zrobic cos na styl 'starych' streetow to trzeba by dac szanse wszystkim, zaczac od klasy maluch 650 itp

Apsolutnie i bez zastzrezeń zgadzam sie z kornelem to jest dobry pomysl i nikt na tym nie ucierpi pozdro

Opcja z klasami jak najbardziej ok, chociaz szanase bedą wyrównane. I jestem za zrzutą na ten pucharek Moge dac nawet wiecej ale zeby na streetach była frekwencja i sie ludzie scigali....

już żałuje że mnie nie bedzie :/ kiełbaska wzywa

Jak juz to moznaby podzielic to np. do 1.5L i powyzej, i pozniej wygrywajacych postawic razem albo cos w tym stylu. Kombinujcie nad czyms rozsadnym, ale cos mi sie wydaje ze skonczy sie na paru samochodach i deszczu

to ja wam powiem tak zrobimy tak jak pisze Tomeq bedzie klasa do 1.5 i powyrzej bedzie dwa puchary minimum 20 samochodow startujacych pisac kto co i jak zebym wiedzial

Dajcie wszystkim info co i jak Stalowka Night Open 2006 w niedziele o 20 , zrobie liste samochodow i pozniej zrobimy losowanie ok

No i jest Git..teraz czekam tylo na losowanie

Dwa puchary na dwie klasy beda ja juz zalatwie to ;]

Cytat:
2006-08-22 20:27:27, Stecyk pisze:
jak cos to ja robie w Tryumfie i moge puchary zalaltwic taniej nawet z grawerka mozna kupic

W jakiej cenie co i jak ? odezwij sie na gg:2324200

rozumiem ze zapisy do matka tak ?? Lista bedzie otwarta ?? czy do streeta ma byc zamknieta i juz nie bedzie dopisywania ??

Tak domnie lista jest otwarta do niedzieli do godziny 20

Cytat:
2006-08-23 19:21:10, matek pisze:
Tak domnie lista jest otwarta do niedzieli do godziny 20

Matek sluchaj moze zakmniecie plisty o 20:15 ?
Wiesz jak to jest

Cytat:
2006-08-23 09:42:42, Dragster_13 pisze:
...Moge dac nawet wiecej ale...

nierobki czy wy widzisz jaki nasz kolega jest kasiasty ??
a telefon to chyba od parady posiada... (to swoja droga...) a do tematu to czy beda klasy czy nie to powinno byc fajnie (jak zawsze na streetach) i ciekawie wiec mysle ze jak ktos bedzie mial przyjechac i poscigac sie to zrobi to z 2 powodow 1 dla samej rywalizacji i wrazen 2 dla pucharu zawsze to jakas nagroda... pozdrawiam