Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Tomek_gdy Miłośnik FSO Opel Manta 3.0GT/E Gdynia-3city | 2003-05-14 16:48:41 Czyli w sumie nie trzeba placic za parkometry, to tylko kasa wyrzucona w bloto, a zreszta co ja wam bede mowil poczytajcie sobie to i jeszcze to |
Lechu Miłośnik FSO Karolina Gdańsk/Warszawa | 2003-05-14 19:15:48 ja tam nigdy nie płaciłem, nie płacę i płacić nie będę jeżeli ktoś planuje rozszerzyć ten 'społeczny bunt' to ja jestem chętny |
SPAjK Miłośnik FSO Wziuut 2 ... | 2003-05-14 20:59:53 w centrum jestem raz na miesiąc i szczerze mówiąc wolę zapłacic głupią złotówę niż po sądach sie szlajać i se papiery ufajdać
ale Ci co muszą parkować niech nie płacą... moze w koncu wapark zmieknie |
Kroolik Miłośnik FSO 3x FSO 1x FIAT Poznań | 2003-05-14 22:32:25 Co do parkomatów to prawda jak są to niestety trzeba zapłacić. Ja jak jade do centrum wybieram MPK nie ten sam komfort co Kantem ale ostatecznie jest taniej
Mebig czy ty czasem nie chodzisz do I LO? bo tak opowiadasz o swojej szkole i o parkingu jaki wam robią przed nią... Z tego co wiem to przy Marcinku używają boiska szkolnego jako parking Tak poza tym to parkometry to zwykłe zdzierstwo chociaż niby zmniejszają liczbę aut w ccentrum |
Qbk Miłośnik FSO - Warszawa | 2003-05-14 22:34:29 A ja popieram Kolegę Lecha.
Płaciłem rzadko i jak najmniej ale teraz nie będę w ogóle. A tak a propos. Ten koleś którego opisała Wyborcza nie jest jedyny, również mój wykładowca ze studiów wygrał z tymi zlodziejami. Polska jest chyba jedynym krajem gdzie trzeba płacić za parkowanie, mimo że jest to nielegalne... P A R A N O J A |
Soyer FSO POLONEZ 1.6 GLE ... Opole | 2003-05-15 08:45:10 ja mam 5 niezpałaconych bilecików od 2000 r i g.... mi zrobili..
Nie płace bo to jest niezgodne z konstytucją i kropka... Pozdrowak |
Lechu Miłośnik FSO Karolina Gdańsk/Warszawa | 2003-05-15 09:12:41
no! oto prawdziwy buntownik w naszych szeregach panowie! rewolucja tuż, tuż... |