Jakie amortyzatory do bmw e-36 93 rok

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, pytanie jak w temacie. Zastanawiam sie nad SASCH, tylko nie wiem jaki model ... jest ich bodajze 3 rodzaje. Pomóżcie Dziekuje i pozdrawiam.

ja polecam bilsztein najlepiej kup takie które szły do m3 bo są twardsze i auto sie dużo lepiej prowadzi

BMW wklada amortyzatory BOGE. Jesli nie chcesz kupowac amortyzatorow od BMW, najlepiej kupic SACHS (to ta sama firma). Mozna dobrac odpowiednik o tych samych nastawach. Jesli znasz angielski, zajrzyj na strone

http://webcat.zf-trading.com/index.asp?SPR=4

Jesli nie, zajrzyj do sklepu, w ktorym sprzedaja takie amortyzatory.

Zalozenie twardszych amortyzatorow jest troche bardziej skomplikowane, gdyz wymaga rozniez wymiany sprezyn, a czasami i drazkow stabilizacyjnych. Jezli nie zamierzasz sie scigac, nie warto.

ja do swokego auta założyłm twarde amorki od m3 i niezmieniałem sprężyn i wszystko gra jak należy

Polecalabym sprobowac amorki z supersporta, najlepiej odrazu ze sprezynami, naprawde fajna jazda

wracam do tematu gdyz mam problem. kupilem do e36 sedana felgi 10 cali szerokie na tyl a mam obnizona bete o 4cm na sprezynach omp. jakie amorki wlozyc zeby bylo troche twardsze bo teraz jest dosc miekkie. dzieki i pozdrawiam. aha a te od m3 to jak szukac

Witam! Ja tez musze wymienic tylne amorki! Mam czerwone sprezyny, jest obnizona 6cm, jakie amorki powinienem zamontowac? Jak ich szukac na allegro? Dzieki! Pozdrawiam!