[S] 2.0 CD cały na części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich. W związku ze zmianą auta moje espero idzie na sprzedaż, albo na części. Troszkę o stanie:
silnik 2.0 stan idealny, ładnie równiutko pracuje, zero dymków, nie pali oleju, bez problemu się rozpędza itd,itd. Fajnie gdyby potencjalny klient najpierw się przejechał i obadał jak silniczek pracuje (naprwadę szczerze polecam!!!)
klima sprawna - nowa chłodnica w tym roku nabita chłodzi rewelacyjnie,
drzwi i progów nie polecam,
nosek troszkę pogięty,
elektryka w 100% sprawna,
alumy 15" (2 sezon po piaskowaniu i malowaniu w piecu) do tego oponki 195/50/15 2 sezon stan według mnie idealny,
fele stalowe z zimówkami,
2 tyg temu wymieniona linka i szczęki hamulcowe,
tłumik rok temu wymieniony (cały),
zawieszenie nie wybite,
2 tyg temu wymienione: świece, kable, kopułka,palec,cewka,
po wymianie oleju,filtrów,
miesięczna pompa paliwa (BOSCH),
Fotki dorzucę w okolicach środy bo jestem w robocie.
W razie pytań:
GG 547942 albo priv

[ wiadomość edytowana przez: sta3x63 dnia 2011-09-04 20:28:41 ]

Sprawdzasz czasem Priva?

Pozdr.

jaka cena i posiada gaz ?

Mimo to bym był zainteresowany.

nie posiada gazu, cena 2000zł, 1500 bez alumów

witam. jeśli pójdzie na części to rezerwuje kompresor klimatyzacji.

[ wiadomość edytowana przez: voo dnia 2011-09-10 00:33:57 ]

Cytat:
2011-09-10 00:33:18, voo pisze:
witam. jeśli pójdzie na części to rezerwuje kompresor klimatyzacji. [ wiadomość edytowana przez: voo dnia 2011-09-10 00:33:57 ]

ok. jak coś to zaklepany

jednak w 100% z przeznaczeniem na części. Do sprzedania nawet najmniejsza śrubka

A co z fotami?

klik

nam chce opchnąć za 2000 do 1,5tyś a na alledrogo za 500wystawia

Cytat:
2011-10-02 19:54:28, markon pisze:
nam chce opchnąć za 2000 do 1,5tyś a na alledrogo za 500wystawia

przeczytaj opis a dopiero głupkowato skomentuj. Aukcja dotyczy silnika

Cytat:
2011-10-02 20:04:10, sta3x63 pisze:

głupkowaty to jest może Twój cwaniakowaty opis ...to tytuł aukcji , mający jednoznacznie określić przedmiot sprzedaży (tudzież cena poniżej) są (dla normalnego odbiorcy) istotne i znaczące.

Moim zdaniem za taki "myk"jak wykonałeś , sprzedający (czyli Ty) powinien wylatywać z allegro ,a w najskromniejszej opcji winna wylecieć aukcja , wielka szkoda że administracja tego portalu ma ostatnimi czasy wszystko (oprócz zysków) w głębokim poważaniu

no cóż jak zwał tak zwał. dla mnie istotą jest sprzedaż jak najwięcej części, reszta troszkę odchodzi na bok. Możecie nazwać to idiotyzmem,albo skurw....... nie ruszy mnie to zbytnio - takie czasy

Cytat:
2011-10-02 23:18:23, sta3x63 pisze:
...... nie ruszy mnie to zbytnio - takie czasy

a może tacy ludzie...
Szkoda, że uczciwość handlowa nie u wszystkich jest na pierwszym miejscu.
Nie powinieneś się na nas obrażać, za to że zwracamy Ci uwagę (nie oczekujemy też jakiś podziękowań).

Powinieneś poprawić tytuł aukcji, tak by był jednoznaczny, wtedy potencjalny kupujący widzi Ciebie jako uczciwego i godnego zaufania kontrahenta z którym bez obaw można zrobić interes.

Cytat:
2011-10-02 20:04:10, sta3x63 pisze:

pisanie a czytanie ze zrozumieniem to podobne pojęcia i bardzo istotne, są przypadki jak ty kolego ze nie mają pojęcia co piszą
powiem krótko jak bym chciał ci zrobić "głupkowato skomentuj" to klepnął bym "kup teraz" a potem czekał na odbiór auta i nie wygrał byś w żadnym sądzie gwarantuje ci to bo już nie jeden taki tracił na allegro dom czy jacht.
Na allegro należy ci się NEGATYW jak A1

widzę, że to dział filozofów. Nie będę komentował tego czy tamtego. Jest espero na części i jak ktoś chce niech pisze co potrzeba i tyle.Bez zbędnych epizodów

Witaj.
Trochę czasu minęło od daty ukazania się posta, ale zapytam, czy dysponujesz lampami przednimi do sprzedania?
Jeżeli tak, to jaka jest ich cena?
Pozdrawiam

Cytat:
2011-11-01 07:58:02, Wolf_Gliwice pisze:
Witaj. Trochę czasu minęło od daty ukazania się posta, ale zapytam, czy dysponujesz lampami przednimi do sprzedania? Jeżeli tak, to jaka jest ich cena? Pozdrawiam

Weś się Marek nie wygłupiaj z chorem pomysłem !!

Na alledrogo kupisz NOWY REFLEKTOR ESPERO za 55zł !! (Bez problemu także przeciętnie do 100zł za sztukę)! ..może nie będzie to jakościowy cud ale pod względem "(O)świecenia" na pewno 500 x lepszy niż 15 letni oryginał !

Pewnie posiadasz oryginały więc tylko troszkę domowego rzemiosła (bo manuala trza przystosować na elektryczny +ewent. kabelkologię przełożyć bo czasem lubi być zbyt cieńka ) i możesz zaśpiewać jak Natalia Kukulska ..."ŚWIATŁOOOOO...."

Pozdrawiam

Cytat:
2011-11-01 07:58:02, Wolf_Gliwice pisze:
Witaj. Trochę czasu minęło od daty ukazania się posta, ale zapytam, czy dysponujesz lampami przednimi do sprzedania? Jeżeli tak, to jaka jest ich cena? Pozdrawiam

Tak mam lampy. Cena 20zł za sztukę