Calibra Mega Tuning

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
KLIK

fajna kierownica i klapka wlewu paliwa

kierownica na pas startowy tylko

ale wlew oryginalny

To TA Calibra która wygrywa wszystkie zawody

Panowie, bylo leciec z nami na "zlot" do Nysy. Oglądalismy ją na żywca. Auto Farmera i moje troche są "okaleczone", ale to... Jedyny sposób przemieszczania się tym monstrum, to podpiecie go na linie do śmigłowca, drogi powietrzne w tym "kraju" są w troche lepszym stanie

nio na żywca...

CALI LTS (sekcja SZOOOŁŁ DESIGNE )

Była wczoraj pokazywana w Hali Ludowej - kupa

zgadzam sie z Maxiem. Oczywiscie rzecz gustu, ale jak dla mnie to wygląda to jak zabawka z odpustu. Czy ktoś z Was chciałby jezdzic czyms takim?

A da się tym w ogole jezdzic?
Wczoraj rozmawiałem z właścicielem tej Cali i mówił że przyjechał niby na kołach do hali.
Podziwiam go tylko za włożoną kase i nerwy...

ciekawe czy prace też tam włożył bo wg mnie oddanie auta do firmy tuningowej i wydanie kupy siana nie daje zadnej satyfakcji

A tego to już nie wiem...
albo słyszałem od kogoś albo gdzieś czytałem że ta calibra jest warta 233 tys zł

A ile waży z taką kupą szpacjli

To chyba "szołkar" więc należy do firmy

to jest DEMOCAR czyli był robi z myślą rozreklamowania firmy i pokazać co ona potrafi, a nie zwykłe ozdobienie auta na zakupy, wiec nie rozumiem tych komentarzy.

choć prawdę mówiąc nie widzę przeszkód by tym jeździć na co dzień dla informacji zawieszenie jest hydrauliczne wiec nie róbcie takich oczy jak to przyjechało bo pewnie jak się na maxa podniesie to po niemych dziurach może latać i to w niezłym komforcie ala merc

co do gustów to wiadoma sprawa mi się podoba choć to calibra której .... fajny kolorek i najbardziej choruje na tylnie lampy chrom led musze se przerobić w pumci na ledy

Ja widziałem jak ta calibra się podnosi w hali ludowej zajebisty bajer ta hydraulika, blacharki by sikały i jeszcze te drzwi podnoszone do góry! Sam tym przyjechał z tego co słyszałem!!!