Kupię Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, poszukuję Espero w stanie do jazdy czyli bardzo dobrym Nie chcę robic po kupnie remontu silnika itp. Wersja silnikowa obojętna, kryteria są dwa, cena do 6000 maks. i bardzo dobry stan techniczny samochodu, może być sprowadzony (wtedy licze na niższą cenę) ale muszę nim dojechać do domu (Wawa) więc tablice i OC na miesiąc by się przydała, nie musi mieć gazu. Jak wiecie kto ma to dajcie znać

[ wiadomość edytowana przez: kamyk2 dnia 2006-11-17 22:18:30 ]

Cytat:
2006-11-17 22:17:42, kamyk2 pisze:
Witam, poszukuję Espero w stanie do jazdy czyli bardzo dobrym Nie chcę robic po kupnie remontu silnika itp. Wersja silnikowa obojętna, kryteria są dwa, cena do 6000 maks. i bardzo dobry stan techniczny samochodu, może być sprowadzony (wtedy licze na niższą cenę) ale muszę nim dojechać do domu (Wawa) więc tablice i OC na miesiąc by się przydała, nie musi mieć gazu. Jak wiecie kto ma to dajcie znać [ wiadomość edytowana przez: kamyk2 dnia 2006-11-17 22:18:30 ]

Szczerze mowiac mysle o tym by w przyszlym roku sprzedac
swojego Espandryla (potrzebuje kombi) - wlasnie takiego o jakim piszesz - sprawny, przegladany, pewny.
Tylko jak widze proponowana cene to dochodze do wniosku,
ze musialbym na dekiel upasc... Nie uwierze w to, ze kupisz
za 6000zl auto "do jazdy", chyba ze masz ogromne szczescie.

Sorki, luzna dygresja sobotnia

q

Kiniusia chyba sprzedaje esperaczka napisz do niej

Fakt, cena za wielka nie jest, ale mysle ze masz szanse cos kupic w tej kwocie w stanie przyzwoitym. Ja mojego jak chcialem sprzedac to krzyczalem 6.5 a wsio bylo okej na bierzaco wymieniane co sie posypalo i nikt nie chcial go wziac teraz posluzy mi jeszcze do wiosny

jeśli ci odpowiada to sprzedam swojego esperala
1,5l / gaz
wymienione uszczelki pod głowicą i gniazda zaworowe
ma przelatane 195 tysi i nie nażekam
co prawda blachc trochę leci ale cóż nic nie jest wieczne
acha to códo to rocznik 96 kupiony w 97 w salonie
jeździ tym kobieta, moja kobieta

[ wiadomość edytowana przez: leoone dnia 2006-11-21 12:09:56 ]

Witam,
szukam kombi wiec bede sprzedawal swojego esperolota-niestety jak dopiero kupie kombiaka bo autko jest mi niezbedne. Jak bedziesz zainteresowany to daj znac na ciezkir@wp.pl, przesle zdjecia.
A co do autka to przelatane 176 000, rocznik 1996, silnik 1.8 + gaz. Generalnie auto uzytkuje w trasie i przewaznie wieczorami, wiec musi byc sprawny. Stan ogólny dobry, co do ceny to sie napewno dogadamy. Wymienione koncowki drążków, kompletne sprzęgło, amory, moduł zapłonowy, kompletny rozrząd z napinaczami zrobiony przy 170 000 bo poszla pompa wody, olej wym. co 10 000 km,pewnie wymieniłem inne pierdoły o których nie pamiętam, na większośc mam faktury na naprawy.
Blacharka jak to w espero, zobaczysz to ocenisz. Odkąd jestem właścicielem autko stoi w garażu, w Warszawie przy ul. Lazurowej na Bemowie. Do oglądnięcia codziennie po 18.
Narka

Cytat:
2006-11-21 13:01:36, DIZMO pisze:
Odkąd jestem właścicielem autko stoi w garażu, w Warszawie przy ul. Lazurowej na Bemowie.

To Ty ziomal mój jesteś....

Mój i YelonkowskY'ego też

Czyli trzeba zorganizowac spota jelonkowskiego...

No prosze szkuje sie spot mojego imienia

Cytat:
2006-11-18 22:31:55, Kula69 pisze:
Kiniusia chyba sprzedaje esperaczka napisz do niej

Kolega kamyk2 się wypiął na Kiniusię,,,,,,
Jednak oferta jest nadal aktualną, to tak na przyszłość dla innych ewentualnych zaintereswowanych.

[ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2006-11-21 21:05:17 ]

Spoko, spoko chłopaki nasz też on ziomal!
Od lazurowej do Deotymki rzut moherem.
A na spot yelonkowski oczywiście stawimy się w komplecie

Klan mifi- aków

Cytat:
2006-11-21 21:03:36, Kiniusia pisze:
Kolega kamyk2 się wypiął na Kiniusię,,,,,, Jednak oferta jest nadal aktualną, to tak na przyszłość dla innych ewentualnych zaintereswowanych. [ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2006-11-21 21:05:17 ]

kiniusia sprzedajesz aspirynkę?? jak mozesz no wiesz

Cytat:
2006-11-21 23:14:02, swirek13 pisze:
kiniusia sprzedajesz aspirynkę?? jak mozesz no wiesz

Swirek13, czas na zmiany , czas na R E W O L U C J Ę w życiu

Cytat:
2006-11-18 18:40:37, wolnylogin pisze:
Nie uwierze w to, ze kupisz za 6000zl auto "do jazdy", chyba ze masz ogromne szczescie.

No moja takie jest... za 6 chętnie bym puścił w piz*u tylko "stara" nie pozwala sprzedać, bo "czym będziemy jeździć", "co kupimy". Jak to co kupimy - NIC, a czym będziemy jeździć - MPK, PKS i PKP, a ile kasy zostanie w kieszeni na inne, lepsze wydatki.

Cytat:
2006-11-22 08:04:57, Kiniusia pisze:
Swirek13, czas na zmiany , czas na R E W O L U C J Ę w życiu

a co masz zamiar qpić młodszy rocznik?? hehe czy tak ci już aspirynka zalazła za skórę że jej znać nie chcesz

Cytat:
2006-11-22 10:03:09, swirek13 pisze:
a co masz zamiar qpić młodszy rocznik?? hehe czy tak ci już aspirynka zalazła za skórę że jej znać nie chcesz

Mój Esperanzo, mój synuś, nigdy mi nie zaszedł za skórę, zawsze był grzeczniutki,,,,,,,,ale pora na zmiany, na lepszy komfort,,,,etc. Sam rozumiesz

Spoko chłopaki i dziewczynki,
jak tylko sie znajdzie chwila to sie trza spyknąć na jakiego browara. Tylko że z tym czasem to jest cholernie cięzko u mnie. Jedna praca, pozniej druga itp. ..
Ale pozyjemy zobaczymy.
Pozdrówka dla wszystkich