MotoNews.pl

Dokladka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy nie ma z was ktos dokladki pod zderzak do kanta.Ewentualnie od czego moze pasowac?

no więc ja, jako świerzy posiadacz dokładki pod zderzak mogę powiedzieć skąd ją mam.
kupiłem ją w sklepie www.spoilery.of.pl
zapłaciłem za nową, nieużywaną i niepomalowaną dokładkę zapłaciłem 60 zł + 13 za przesyłkę.
kontakt z kolesiem, który się tym zajmuje - gg 2611931
a oto zdjęcia

Ja mam na zbyciu taką dokładkę jak w moim profilu - używaną
Tzn. ma dziury po wkrętach - ale bez problemu zamontujesz ją u siebie.

a czemu na zbyciu? czyzbyś już jej nie chciał do Fiaciorka zaadaptować? a czemuż to tak?

Nie nie Przecież każdy porządny DF ma taką płetwę
Mam na zbyciu - bo kupiłem nową.
Poprzednia była zamontowana dosyć nisko - i tak docięta do krawędzi błotników.
Po remoncie Fiatol ma iść sporo 'bliżej ziemi' - więc i dokładka musi iść wyżej, żebym kawałków nie zostawiał na co drugiej dziurze Z tą starą nie chciało mi się rzeźbiarstwa robić

JA ZAMÓWIŁEM TAKI SPOJLER U MNIE W SKLEPIE MAM MIEC NA JUTRO CENA 40 ZŁ

Bardzo ładna ta dokładka w sklepach kiedys takie chodziły...teraz juz ich nie widać

Cytat:
2003-06-17 15:10:13, EGON-TKL pisze:
JA ZAMÓWIŁEM TAKI SPOJLER U MNIE W SKLEPIE MAM MIEC NA JUTRO CENA 40 ZŁ

suchaj a jak bym sie zdecydowal na ta dokladke kupil bys mi tez a ja bym to odebral poczta ewentualnie, oczywiscie kase bym ci oddal

Suuuuuper....ale wszyscy bedziecie oryginalni Kazdy bedzie miał praktycznie identycznego kanta.
Moze warto o czyms niepowtarzalnym pomyślec ?!

Mam pytanie jeszcze do posiadaczy takiej podkladki..czy da sie coś zniej zrobic ?! np. cos takiego tylko ze odrobine mniejszego...wytrzymają mocowania ?!

Cytat:
2003-06-17 20:42:33, Koniu pisze:
Suuuuuper....ale wszyscy bedziecie oryginalni Kazdy bedzie miał praktycznie identycznego kanta.
Moze warto o czyms niepowtarzalnym pomyślec ?!

I brawa dla Prezesa!!

Ja tam nie będę przypominał kto był pierwszy Żartuję - ale rzeczywiście , co za dużo to niezdrowo.

Cytat:
Mam pytanie jeszcze do posiadaczy takiej podkladki..czy da sie coś zniej zrobic ?! np. cos takiego tylko ze odrobine mniejszego...wytrzymają mocowania ?!

Z tej dokładki nic się wywinąć nie da - bo jest z żywicy.
Ogólnie kiepsko wykonane, cienkie i łamliwe.
Więc takiego spychacza jak na zdjęciu nie da rady Koniu z tego zrobić.

A mocowań to żadnych te dokładki nie mają