Telefonia komórkowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie co do komórek choć w dzisiejszych czasach wstyd takich rzeczach nie wiedzieć zwłaszcza ja fachowiec elektroniczno-informatyczny to szczerze komórki zupełnie mnie nie ciągną

Tak na serio to mnie ten mój ala Soniak wnerwia razem z tym Orenge.

Wiec tak czy Orenge ma faktycznie tak słaby zasięg czy tylko ja mam z nimi problem, zresztą wiecie że do mnie nigdy nie dało się dodzwonić

Czy takie śmieszne wzmacniacze KLICK coś na serio dają

tak wogule to jaka sieć ma najlepszy zasięg bo jak ma mi się tak dalej sypać to musze to zmienić, na cenach usług mi nie zależy tylko ma być na karte.
I co brać Simplus czy Heyah bo to działa na telefonach z Ery nie??

[ wiadomość edytowana przez: dr_Killer dnia 2006-11-08 18:07:12 ]

Ja tez sie nie znam na tym ale mam w Orange tel i mnie wkurza bo np w domu cięzko mi rozmawiac czasem bo ciągle przerywa albo jestem poza zasięgiem...jedyne dobre miejsce to przy oknie..... Mialam to i z Nokia 3100 a teraz mam Motorole L6 i tak samo do bani.
Gdy byłam w Erze nie miałam tego kłopotu tyle że ta sieć sama w sobie mi nie pasowała.

Simplus to chyba działa z Plusa a Heyah z Ery?

Drogi Killerze.... Te wzmacniacze tak samo działają jak magnetyzery w samochodach... więc sam sobie odpowiedz czy warto wydawać kase.

Prywatnie mam Plus'a, slużbowo Ere. Jesli chodzi o zasieg, Plus jest na plus. Z tego co zaobserwowałem w mojej okolicy, zasieg Orange to dno.

a ja powiem tak: Orange jak dziewica - wiecznie poza zasięgiem.
Ja mam w GSM'a w Orange już ładne parę latek. Może i zasięg mają do bani ale ceny mają (jak dla mnie) dość atrakcyjne. Duży + za darmowe rozmowy do Orange i na Stacjonarke, A znowu z zasięgiem to też zależy od aparatu. Kiedyś zaczynałem od SAGEM MC 912. skubany co jak co ale zasięg łapał praktycznie wszędzie tam gdzie wszystkie nokie nie dawały rady. Wobec powyższego ja zostaje przy pomarańczy a Wy "róbta co chceta"

z doswiadczenia wiem ze era ma niezy zasieg w okolicach olesnicy czyli heya albo taktak

Era w ogóle ma najlepszy zasięg w Polsce

Ja mam w orange aż 2 tel i korzystam z tej sieci już 5 rok nie narzekam jedna z lepszych sieci chociaż kasy nie kradną i książki nie blokują tak jak w plusie a do ery nic nie mam tylko czapa u nas z zasięgiem!!!!

A tak a propo to ma ktoś nokie 6210 za rozsądną cen na sprzedasz ????

[ wiadomość edytowana przez: Cichy20 dnia 2006-11-11 14:42:01 ]