Przygarnę siłownik centralnego lewy tył

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie przygarne za czteropak bo cos niedziała do konca

Cytat:
2006-11-18 22:34:15, Kula69 pisze:
Jak w temacie przygarne za czteropak bo cos niedziała do konca

a nie lepiej nówkę za 15zyla uniwersalny ja taki mam od roku inne po przymarzały w zimę a ten działał

ZA CZTEROPAK POWIADASZ. Dwa Ci dam za sześciopak, bo za darmochę ich nie chcę. Kup uniwersalny za 15 zł. Przynajmniej działa idealnie!

Cytat:
2006-11-19 00:05:27, piotr_ek pisze:
ZA CZTEROPAK POWIADASZ. Dwa Ci dam za sześciopak, bo za darmochę ich nie chcę. Kup uniwersalny za 15 zł. Przynajmniej działa idealnie!

Niechce mi sie pier...ć z tymi za 15zł wole wmontowac te od Ciebie w org instalacje

Plissss... weź zamienniki. Dla Twojego dobra! Terminatory idealnie pasują pod otwory w złomero, a podpinając dwa kable można się tylko raz pomylić. Moje siłowniki przy temp. ujemnej różnie działały, a terminatory przy -25 zawiodły tylko w 25% - tzn. jeden nie zadziałał.

Cytat:
2006-11-19 15:37:50, piotr_ek pisze:
Plissss... weź zamienniki. Dla Twojego dobra! Terminatory idealnie pasują pod otwory w złomero, a podpinając dwa kable można się tylko raz pomylić. Moje siłowniki przy temp. ujemnej różnie działały, a terminatory przy -25 zawiodły tylko w 25% - tzn. jeden nie zadziałał.

Piotr_ek nawet niewiem co jest z moim bo coś bzyka chwilke i nic nie robi moze niema mocy niewiem niechce mi sie narazie zaglądac
Narazie wyslij te swoje a potem ja sie bede martwił (obym się nie martwił)