Grające blachy bagażnika w Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wtam wszystkich! Mam problem z bagażnikiem w Espero. Konkretnie blachy grają razem z Hertz'em i psują całą radość ze słuchania :/ Wiem, że odpowiedź na ten problem to >>> maty wygłuszające. Mam jednak wątpliwości czy to wystarczy, gdyż blachy wpadają w potworne wibracje:/ Może ktoś miał do czynienie właśnie konkretnie z wyciszaniem bagażnika w Espero? Będę wdzięczny za pomoc i sugestie.

to i ja sie podepne mam ten sam problem, w tym ze u mnie w srodku tych blach nie slychac... dopiero jak sie wyjdzie na zewnatrz. Bardzo poaga reczne docisniecie bagaznika

Jeszcze lepiej pomoże wymiana auta

tak sie zastanawiam czemu piotrek jeszcze nie jest w elite1000 bo do duzej ilosci watkow wypisuje posty ktore nic nie wnosza do sprawy... po prostu spam, i jeszcze niema 1000 postow...???

Elite 1000 to nie ilość postów tylko 1000 dni w klubie.
Piter miałby grubo więcej, ale swoim zwyczajem to olał i na własne, bardzo wyraźne życzenie się wypisał z klubu i został ino sympatykiem (ma jakiś uraz związany z członkiem chyba )

Cytat:
2006-11-16 23:55:04, Walus pisze:
..."został ino sympatykiem (ma jakiś uraz związany z członkiem chyba ....."

zamiast bezpodstawnie drogich 'profesjonalnych' mat kup w castoramie rolkę bitumicznej taśmy uszczelniającej do dachów soudal - działa tak samo a kosztuje 10x mniej

Cytat:
2006-11-16 23:55:04, Walus pisze:
(ma jakiś uraz związany z członkiem chyba )

I co te mordy się cieszą, i łapska się biją?

U mnie rzezily te plastiki oslaniajace lampy wywalilem je i jest cicho, a co do tego ze dociskania bagaznika pomaga to popronuje zamek przesunac w dol badz wykrefcic ograniczniki o ile sie da.

bylem wczoraj w castoramie ale nie moglem nic takiego znalezc:// A z tym docisnieciem klapy musze pokombinowac:/

Cytat:
2006-11-22 12:56:53, Eryk_2111 pisze:
bylem wczoraj w castoramie ale nie moglem nic takiego znalezc:// A z tym docisnieciem klapy musze pokombinowac:/

dział budowlany, pomiędzy rynnami i kominami
szukaj czegoś takiego