Cena silnika krokoweko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sorka jezeli takki temat juz jest ale nie moge znalezc takiej ceny: na allegro jest taki silniczek i kosztuje 75zl nowka z 18-sto miesieczna gwarancja czy nadaje sie on do esperko pisza ze tak ale poradzcie bo wszyscy pisza ze te silniczki nie zchodza ze 160zlociszy a to jednak zajebista roznica!!!a po co dawac prawie 2 stowy jak mozna niecala stowe tu link jesli nie dzila prosze napisac przesle fotke tylko nie wiem jak ja to tematu wrzucic??dodam ze mam spalanie rzedu 14-16l przy spokojnej jezdzie falowanie obrotow gasniecie na zimnym silniku i to chyba wszystko1,5lpg

tu jest:

http://allegro.pl/item138248242_silnik_krokowy_lanos_nexia_nubira_espero_fso_128.html

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2006-11-05 22:31:27 ]
[ powód edycji: Poprawa linku. ]

moja rekomendacja: kupuj!

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2006-11-05 22:31:53 ]

krokoweGo

Cena jest atrakcyjna. Pamiętam czasy jak kosztował ok 180 PLN.

Cytat:
dodam ze mam spalanie rzedu 14-16l przy spokojnej jezdzie falowanie obrotow gasniecie na zimnym silniku i to chyba wszystko1,5lpg

Jestes pewien ze to silnik krokowy??-wyjmowales go wogóle?? a swiece?przewody WN? cewka??

Cena faktycznie atrakcyjna

wszystko wymieniane: przewody, swiece, filrty gazu i powietrza, regulacja zaplony, czyszczenie przepustnicy regulacje u gazownika, nic nie pomaga a i coraz wieksze plywanie obrotow mam zamawial silnik bede teraz wynienial co poltora roku i bedzie git bo robie rocznie ok25 tysi. jak zrobie odrazu dam znac

a jak myslicie czy orginalny od astry bedzie pasowal?? bo jest identyczny w koncu zamienniki sa o przeznaczeniu dla espero, nexi, nubiry , vecrty i astry to i od asrty powinien byc dobry chyba taki lepiej??

Cytat:
2006-11-05 22:26:32, DENWER pisze:
Cena jest atrakcyjna. Pamiętam czasy jak kosztował ok 180 PLN.

Ja 3 lata temu dałem za krokowca prawie 400zł
A najgorsze to to, że diagnoza była błędna.

Mam teraz 2szt. Orginalne do Daewoo ESPERO 1,5 16V

ale kicha to cie zrobili tyle kasy za takie g....o ale ja pierdziele te orginaly kupie podrobe za 4 dyszki i bedzie chulac!

Cytat:
2006-11-09 10:44:58, swirek20p-ce pisze:
ale kicha to cie zrobili tyle kasy za takie g....o

Kilka lat temu były inne ceny (zobacz nawet na przykładzie chłodnicy) więc weź na to poprawkę.

kupilem za 39zl po wymianie hmm...... zajebiscie nic nie plywa , zapala elegancko nie ma problemow jeszcze juro test rano na calkiem zimnym silniku a robilem tez regeneracje parownika landi renzo i jesem zadowolony prosta robota banalna wrecz nie ma po co kupowac nowego pieniadze w bloto stara membrana byla jak z plastkiku nie moglem jej odksztalcic a nowa hmmmmmmm piurko jutro do gazownikow na ustawianie odezwe sie