Czesc uzywane VW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Na wstepie Witam wsyztskich

Gdzie we Wrocławiu moge dostac uzywane czesci do VW? Interesuja mnie glownie czesci silnika TDI?

Czy jest jakas firma zajumujac sie sprowadzaniem aut na czesci itp ( u takich chyba najlepiej dostac czesc)??

Z gory dzieki za odp

Pozdr

napisz jakich TDI, na pompie, pompowtrysk ?? Napisz dokladnie o jakie czesci Ci chodzi... to moze cos wymysle...

Dokladnie chodzi mi o turbo i IC od ARL na ta chwile. Jednak chcialbym poznac jakies kontakty w razie gdyby cos bylo mi potrzebne wtedy ide i kupuje.

Cytat:
2006-11-27 21:52:32, team-am pisze:
Dokladnie chodzi mi o turbo i IC od ARL na ta chwile. Jednak chcialbym poznac jakies kontakty w razie gdyby cos bylo mi potrzebne wtedy ide i kupuje.

ARL... czyli mk4 to moj znajomy nic nie bedzie mial... na pewno ma czesci ale do mk3 AFN... mk4 na czesci raczej nie sciaga...

Tak, dokladnie chodzi mi o mk4 lub Leon'a. Znasz moze jakies inne firmy ktory moge miec rzeczy ktore potrzebuje? Wydaje mi sie ze najlepiej byloby znalezc firme ktora sprowadza rozbitki i je rozbiera na czesci. Tylko gdzie taka firme moge znalezc??

dzieki za odp

Pozdr

Cytat:
2006-11-27 22:27:22, team-am pisze:
Tak, dokladnie chodzi mi o mk4 lub Leon'a. Znasz moze jakies inne firmy ktory moge miec rzeczy ktore potrzebuje? Wydaje mi sie ze najlepiej byloby znalezc firme ktora sprowadza rozbitki i je rozbiera na czesci. Tylko gdzie taka firme moge znalezc?? dzieki za odp Pozdr

tak sie zastanawiam... ale nie kojarze zadnych firm poza Palcars na ulicy Swojczyckiej 99 (przy przejeżdzie kolejowym) we Wrocku...

Oni tam maja rozbitki? moga miec tego typu czesci?

maja tam rozbitki w calosci i na czesci... kiedys kupowalem od nich dla znajomego IC do TDI 90KM... dawno tam nie bylem ale chyba jeszcze funkcjonuje to...

OK, wielkie dzieki za pomoc