Audio do Hondy Civic "95

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich, z góry uznanie dla wypowiedzi ludzi, którzy naprawę znają sie na rzeczy. Chcę zamontować sobie jakiś sprzęt ale moje zasoby pieniężne są ograniczone kwotą 1000 zł. Proszę o radę jak najkorzystniej wykorzystać tepieniądze w moim aucie. Powiem tak, byłem w firmie montującej Audio i w tej cenie zaproponowali mi radyjko za ok. 450zł + 2 x tweetery w słupkach + 2 x 2drożne do drzwi + 2 x 4drożne na tylną półkę - wszystko z Pioneera. Z tąd moje pytanie czy warto a czas mam do poniedziałku więc proszę wszystkich o radę i z góry serdecznie dziękuję, pozdrawiam.

Radyjko kup Clariona jakiegos z nizszej półki, do tego system na przod Powerbass lub SinusLive i wygłusz pozadnie drzwi Nic lepszego w tej cenie raczej sie nie wymysli, głosniki pioneera raczej sobie odpusc bo nie sa warte swojej ceny

witam!
co sadzicie o hertz'ach 165mm na przód do hodny civic z 94r?
tam seryjnie sa 13 i chce zrobic tak zeby weszly 16:] moze juz ktos tego probowal i moze mi jakos poradzi?
z gory dzieki!
pozdrawiam!

napewno bedzie ci potrzebny panel dystansujacy z MDFu z tego co mapietam to jest tam rowniez problem z glebokoscia montazowa Hertze nie sa zle, zalezy jeszcze jaki model z tych nizszych modeli to tweetery strasznie tna po uszach Dla jednych to wada innych zaleta zalezy kto co lubi