Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
norekm VW Golf 1.8 Poznań | 2004-12-13 21:04:58 Na masce jest wypłowiały - jakiego specyfiku polecacie i przy jakich temperaturach to należy robić - ostatnio użyłem "plastmala" i głowa mnie rozbolała, powstały odbarwienia i ślady po rozprowadzaniu tego środka.
Dodam ze nie mam żadnego urządzenia do polerowania chciałbym zrobić to ręcznie. Generalnie chciałbym na całym aucie przywrócić blask lakieru. Choć maska wyglada najgorzej. Pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: PG dnia 2005-01-07 09:15:28 ] |
kabul Corolla E11 Club Tropicana | 2004-12-14 11:22:27 powiem ci tak-farecla g3 tubka kosztuje 30 zlotych-recznie tego nie zrobisz bo potrzebne jest kolko-jak sie na tym nie znasz mozesz spalic lakier-mi lakiernik za calego malucha wzial 50 zlotych-podjedz popytaj sie ile za to ludzie chca-u mnie przed polerowaniem byl dach strasznie wyplowialy i przelecialem go tempem i troche pomoglo ale poblysk byl taki tempy ale zawsze to lepiej niz mat |
mille Honda Accord Aerodec ... Poznań | 2004-12-14 13:20:42 50 PLN to chyba dobra cena.. za polerke accorda jeden typ zażyczył sobie ostatnio 200 PLN, myślalem ze sie poleje ze śmiechu |
PG RN MOD Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2004-12-14 19:23:03 ja bym sprobowal przepolerowac to AUTOMAXEM 2.5zl za tubke. i ewentualnie potem TEMPEM albo jakims dobrym woskiem. napewno efekt bedzie znaczny.
w wakacje wypolerowalem recznie bardzo zmatowialy lakier ktory chyba z 5 lat stal pod chmurka czasmi byl tylko myty. i efekt byl bardzo fajny |
orfi wawa | 2006-04-18 01:08:04
Jeśli chcesz to zrobić profesjonalnie to użyj środków Abel Auto Tylko trzeba wiedzieć jak tego używać. Może podam link do strony gdzie można sobie poczytać na ten temat: Profesjonalna metoda firmy Abel Auto renowacji samochodu I tak w skrócie: Najpierw robimy tym: POLISH CORRECTEUR - mleczko polerskie bezsilikonowe "na sucho" Jak są głębsze rysy to tym: EFFACE RAYURES - pasta do ręcznego usuwania głębszych zadrapań I na koniec tym: LUSTREUR PROTECTEUR de FINITION - środek nabłyszczająco-ochronny Jeżeli wszystko się dobrze zrobi, bardzo dobry efekt gwarantowany. A kupić to można z dostawą do domu tutaj: Abel Auto na www.autokosmetyki.pl Pozdrawiam, Orfi [ wiadomość edytowana przez: orfi dnia 2006-04-18 01:16:22 ] |