rzeszowiak User Dolina Muminków | Spox oficial to oficial. Jeżeli sie tak sprawa ma to troche mnie to zdenerwowało. Ale cóż to jest zycie. Jak startują ludzie mówisz żeby szyby zamykac i pasy zapiąc ale o ręcznym nic nie mówisz. A czemu ???? No własnie!! Nic nie mówiłes a pużniej rządasz żeby kles nie startował!! Spoko. Rozumie chodzi o bezpieczeństwo. Ale jeżeli jakiś typ znajomy smoli gume koło aut które są postawione z 2 stron nic nie mówisz bo nie masz odwagi. Wiem wiem zostane pojechany zaraz na forum ale jeżeli masz odwage wyskoczyć do nieznajomego to wyskocz też do znajomego. Koleś pierwszy raz przyjechal nie wiedział na czym streety polegają a Ty Geo go z miejsca pojechałeś. Chciał sie pościgać a wiesz że mało aut uczestniczy czynnnie w streecie. Nakreciłe go z tu zonk. Widzisz pogadałem z nim i był luz nie krecił kólkiem ani nie ciągnał na ręcznym. Jak sie spokojnie powie to wszytstko można osiągnąc. Myśle że wiecej sie taka akcja nie powtórzy. Szanuje Cię Geo jako kumpla i Ciebie Vili ale jak ja prosze to nie na darmo. Wiem że przesadził ale sie to więcej nie powtórzy. A wiec za 2 tygodnie powtórka! Sorki i prosze o zrozumienie....Pozdro |