Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2007-02-11 21:47:40
Niestety jest to 100 kilometrów od nas.jakby ktos sie wybierał niech da znać [ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2007-02-11 21:48:55 ] [ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2007-02-18 18:34:53 ] |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2007-02-18 18:40:24 Wróciłem z osu
Panowie predkosci u nas około 120 km/h w klasie , subaru imprez było 5 sztuk i najszybsza miała ponad 180 - zabezpieczenia zero - no moze minimalne. ludzie wyłazili na droge prosto pod koła jak sie scinało zakret było czasami kuku. Ale pozatym napewno tam wrócimy bo trasa miała ponad 2 kilometry przełuzyli próbe o dobre 500 metrów. Na winklach był jeden wielki piach dzieki czemu pan z bmw zwiedził skarpe.pierwszy przejazd poszedł ok a potem na piachu straciłem z 5 sekund. i przegrałem z witkiem 3 sekundy. Drugi przejazd sporo szybszy byłby gdyby nie dziadek który wyskoczył na cieciu łuku i trzeba było wymijac ale i tak sekunde szybciej niz pierwszy przejazd. Wicemistrz okregu w maluchu 900 tracił do nas średnio ponad 6 sekund. Wyniki: Witek tciem 1szy ja drugi Krzysiek z polówki majera byłej który obecnie upalał swifta pierwsze miejsce zajął. Fotki wkrótce witek pewnie tez dopisze co uwaza [ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2007-02-18 18:59:56 ] |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2007-02-18 19:08:59 Zgadza sie.patronat miał pzmot nad tym a dziadkami gdzie sednia wieku wynosi 70 lat.Gdyby nie strazacy to obstawienia trasy by nie było.Zero profesionalizmu zarówno w dziedzinie organizacji jak i reszty - chociazby rozdanie nagród.
Co do aut to mimo wszystko powiinna byc 3 liga - wiecej niz kjs mniej niz pzmot czy wyścigi górskiebo nei kazdego stac by zrobic auto wg homologacji.A neistety rwd troophy upadło.Na słowacji w tym roku robią berg cup i kazdy moze pojechac w gory 6 km trasa i profi przygotowanie ale klatka nei jest obowiazkowa - na lsicie jest kilkudziesieciu polaków - wolą jechac na słowacje niz kolejny kręcioł w polsce |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2007-02-19 09:44:57 Na fotkach widac cudowne zabezpieczenie trasy
Odwaga u nich napewno była ale i głupota |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2007-02-19 10:09:26 Kierowcy jeździli bezpiecznie.
Bokiem to ty mozesz iśc jak ludzie nie wychodzą ci na drogę a tu nigdy nie wiadomo czy ktos nei zrobi kuku. A codo bety to tam na asflacie leżała warstwa sypkiego piachu i poszli na wprost pomim otego ze skrecili kołami Ale impreza fajna tylko ci ludzie no i organizatorzy rodem z lat 70 majacy w dupie wszystko." a internet to jest dla gupich murzynów, a nie żeby robic przelewy nim " tu nie ma pieczatki - rozmowa z nimi przerażała |