Rury, lączniki, kolanka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W ktorym sklepie moge dostac takie części:
- rure aluminiową średnica 55mm
- łączniki i kolanka najlepiej z silikonu bądź gumy

Pozdrawiam

w stalowej koło wiaduktu w tam jest sklep motoryzacyjny na pewno na mkolanka dostnie moze i te rure pozdro

W Nisku koło Bierdronki jest sklep z takimi żeczami tam dostaniesz na pewno

ja robiłem rury ale nierdzewne a kolanka itd kupiłem w sklepie AUTO MOTO koło chali

Dzieki.. dzisiaj musze kupic to, dobrze ze bede wiedzial gdzie szukac walneła mi rura od IC :/ i trzeba sobie jakos poradzic bo z dziurawą to nie ma jazdy w ogole..

Pozdrawiam

Cytat:
2007-02-18 22:51:09, _VILLI_ pisze:
ja robiłem rury ale nierdzewne a kolanka itd kupiłem w sklepie AUTO MOTO koło chali

AUTO MOTO(r)? ten sklep w tym pawilonie gdzie jest maraton? jak tak to koles byl zdziwiony o co ja pytam:>

Cytat:
2007-02-18 16:54:16, Burger pisze:
W Nisku koło Bierdronki jest sklep z takimi żeczami tam dostaniesz na pewno

ten z częściami do chyba ciągnikow itp.. nie zwrocilem uwagi jak sie nazywal.. rur nie mają, a kolanko? o średnicy 50mm i to nie takie jak mi potrzeba..

bede musial chyba przez internet sobie zamowic

Pozdrawiam.

Wiesz chłopcy sie starali Ci pomóc ale widze ze ty tego nie doceniasz, i rzeczy pisze sie przez "rz" a nie "ż" . Szukaj! nie możesz liczyc na innych licz na siebie

[ wiadomość edytowana przez: Mallyna dnia 2007-02-20 14:33:05 ]

Jak chcesz jakies kolanka z gumy to idziesz do pierwszego lepszego sklepu motoryzacyjnego i jesli nie ma to sprowadza Ci to na popoludnie lub drugi dzien. AutoMax AutoCraft AutoExpres na Wojska Polskiego sa ze dwa takie sklepy. Nie wierze, ze taka czesc jest u nas nieosiagalna.

Cytat:
2007-02-20 14:31:33, Mallyna pisze:
... i rzeczy pisze sie przez "rz" a nie "ż" .

A "hali" przez samo "H" a nie "CH"