Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Gajner warszawa | 2006-06-04 21:02:32 Witam chciałbym spytac czy ktos z was orintuje sie co do jakości produktów firmy BOSCHMANN Czy ta takie badziewie jak First ,Dalco itp...?? Co myslicie o tym radioodtwarzaczu http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=107624471 cena jest kuszacaa chyba takie tragiczne nie jest??? |
arsen Car-Audio PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-06-19 23:12:52 głosniki sa oki , wzmaki tzw "haj endy" tez daja rade... radyjka tak se te "typowe boschmann" sa lepsze te które spotykasz tez pod "szyldem " medion tevion czy inne a wygladaja jak boschmann nie warto |
arsen Car-Audio PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-06-20 10:26:20 nie porównujmy JVC do BM gdyż jest to marka która skutecznie wygrywa z alpine a nie z BM
jesli chodzi o wzmaki to nie spotkałem takich na bezpieczniku 20A osobiscie miałem MF2 miał bezpiecznik 30A i musiałem tylko powymieniac potencjometry bo kiepskie były |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-06-20 14:56:08
no to teraz to juz kolega przesadził... |
arsen Car-Audio PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-06-20 23:00:12
|
funfell Opel astra I Ostrzeszów | 2006-06-21 22:13:34 No dobra koledzy niedługo się przekonam co JVC potrafi nie wiem tylko czy radio do którego się przymieżam będzie dobrym strzałem chodzi mi oprzyzwoity dźwięk i fajne bajery! Sam nigdy nie miałem radia tej firmy a to jakie ma mój brat to jakiś podstawowy model więc nic nie może pokazać! napisałem tak ponieważ ogólnie na różnych forach mało dobrych rzeczy mówi się o JVC. Nie chciałem nikogo tym obrazić !!!
model o jakim myśle to : http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=110363535 P.S A swoją drogą czemu nikt nie przyczepił sie do tego że tak samo potraktował pioneera?? Co sądzicie o tym radiu ??? |
arsen Car-Audio PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-06-21 23:43:34 radyjko fajniutkie szegolnie za te pieniazki |
xxxridermx b-ce | 2007-04-03 10:14:43 jestem nowy ..wiec Witam wszystkich!
nie miałem wiele do czynienia ze sprzetami car audio...wiec kilka pytań... co do radia to kupie napewno jakieś JVC duzo dobrego czytałem z praktycznego punktu to tez nie spotkałem uzytkownik zeby narzekał...a wielu znajomych ma radio tej firmy... ..nawet jeśli macie jakies uzywane na sprzedaż w przystępnych cenach to zibiktm@o2.pl rozpatrze każda oferte... ...kwestia jest co do głośników..mocno zastanawiam sie na "zestawem głośnikowym" BOSCHMANN czy ktoś to zakupił i czy ktos moze sie w jakiś obiektywny sposób wypowiedzieć??? do swifta 6szt głośników stanowczo wystarczy |
arsen Car-Audio PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2007-04-03 10:55:41
ale całego nagłosnienia na BM bym nie składał |