Malowanie MK IV cabrio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak pomalowac cabrio mk IV ?? aktualnie ma niebieski jasny kolor ina nim bezbarwny,zmieniona maske i poszerzenia od rst srebrne.Zastanawiam sie czy poprawic jak jest czy moze sam niebieski???

co mu sie w przód stało ??

mi od zawsze marzy sie ciemny niebieski w metalic ale pod warunkiem ze wywalisz ten zderzak i skorupe z maski

zderzak i maska juz sa inne a skorupa poleci (maska i stary zderzak widzialy astre z bardzo bliska).

jesli cabriolet to tylko CZERWONY !!!!!!

bullszit ;]

pomaluj na taki na jaki ci sie podoba....ty bedziesz nim jezdzil nie forumowicze....

moze wejdz sobie na www.xr3.de i w poogladaj sobie cabrio mk4 (w dziale Show&Shine) jak sie prezentuja w roznych kolorach i wybierz ten jaki ci sie najbardziej spodoba...

zniesmaczony pewnie ze ja bede jezdzil ale zawsze dobrze znac zdanie innych(upewnic sie ze dobrze mysle)dzieki za stronke.

arekturbo tez kiedys myslalem ze tylko czerwone (jak mialem malana) ale przyzwyczailem sie do niebieskiego
ewentualnie zrobie ciemniejszy niebieski

a czy to jest ten rst co kiedys ktos mowil ze ma 200 cos tam koni?? Ten od ciebie z profilu??Bo az jestem ciekaw )

tak to ten
ale z tego co wiem kolega ma 2 rst

tak ma dwa a cabrio duzo lepiej chodzi ale 200 to pomylka .
ale moze kiedys jak kaska pozwoli , juz widzialem taki projekt i ciekawe takie cacko tylko naped na jedna os nie jest w stanie przelozyc calej mocy na asfalt

arekcabrio nie badz skromny ty tez masz 2 prawda???

nie nie bo ja wlasnie przypomnialem jak to byla dyskusja jakim sposobem tam taka moc ale nie pamietam zeby doszlo do wyjasnienia...dlatego tez sie spytalem

ja mam 3
2 dni temu kupiłem nastepnego Rst

ty maniak jestes . hihihi