Wyjazd do Bemowa!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
za niedlugo tzn z tegoco sie orientuje 29 kwiecien jest 1/4 w Bemowie. wiec zapytanie kto jedzie swoim samochodem a kto sie z kims zabiera?? ja potrzebuje 1 a moze i 2 osoby to jak cos to pisac. fajnie jakby wieksza ekipa jechala jak za dawnych miesiecy. dajcie znac.

Elo ziomy ja tez jade i mam też mam wolne miejsca jak cos to pisac pozdro for all

no ja raczej tez autobus przegonie :d

No ja mógłbym sie z kimś zabrać Oczywiscie na paliwko sie dorzucam

Mogę się wtrącić? Nie bijcie, ale Bemowo to dzielnica, więc pisze się NA Bemowie, NA Bemowo a nie W Bemowie, albo DO Bemowa Sorry, niech się na mnie nikt nie denerwuje
Pozdrawiam!

Byłem na każdym rozpoczęciu roku przez 3 lata pod rząd i na zakońceniu 2 lata pod rząd. Szczerze to teraz lipna jest impreza, wgóle przestoje między klasami, jak by podsumowac początki a teraz to organizacji nie ma. Ja na bemowo w tym roku nie jade wolał bym kase przeznaczyć na kamień śląki napewno będą lepsze atrakcje i lepszcze furki wkońcu to impreza całej europy.

Lista startowa
W tym roku bedzie podzial na street i drag, takze mozna bedzie pominac nedzne popierdziawki, jako ze mam do lotniska 10minut to pewnie pojde zobaczyc co nowego na sezon sie zapowiada, ale gdybym mial jechac specjalnie ze stalowej to watpie, wolalbym na gsmp albo rajd pojechac. Ewentualna zaleta wycieczki moze byc tez np. wyskok na gokarty

na sr.pl można wyczytać że główny sponsor Lotos się wycofał.. Prezesik robi chore jazdy..i wątpie czy zmieni się organizacja ... ja jak rzeszowiak wole kase zostawić na KOE... przynajmniej większość fur będzie >400 KM ...

28 a nie 29..

i ja tez jade jak co mam wolne miejsca!!! jak co pisac

Ja tez jade
Wiem ze tam nuda zalatuje i nie dzieje sie nic ciekawego ale raz na rok mozna sie przejechac

ps. Tez mam wolne miejsca...

Ja sie pokusze zostac. Od Bemowa wole kupic 3 metalowe kulki z czego jedna zepsuje, druga zgubie, a trzecia przepije ;].

Spokojnego wyjazdu zycze ;]

Cytat:
2007-04-03 19:50:47, _VILLI_ pisze:
i ja tez jade jak co mam wolne miejsca!!! jak co pisac

Zostawiłem ci wiadomość na GG w sprawie wyjazdu Fajnie by było zeby pojechało z minimum 5-6 autek

Kusiło mnie jechac ale jednak wolałbym KOE dużo bardziej, może ktoś ze stalowej na to sie będzie wybierał to można by sie bardziej zastanowic. A Bemowo jazdy chore połowa czołowych zawodników z tamtego sezonu pewnie nie przyjedzie raczej napewno a tu widze nasza szanse aby sie spreżyc i zorganizowac unas 1/4 pozapraszac tych co nie startują w SSS będzie cacy. Wiem kasa ale jakby sie sprężyc to może by wyszło myślcie o tym panowie

To tylko takie moje 0,03 PLN

Pożyjemy zobaczy ,ja uwielbiam 1/4 w Stalowej na miejscu i wogóle spoczko klimacik jest .ale na bemowo i tak pojade

Cytat:
2007-04-03 23:35:08, _Gallus_ pisze:
Ja sie pokusze zostac. Od Bemowa wole kupic 3 metalowe kulki z czego jedna zepsuje, druga zgubie, a trzecia przepije ;]. Spokojnego wyjazdu zycze ;]

To ja sprezentuje Ci czwarta i postaram sie wetknac gleboko w d... jak bedziesz taki defetyzm przejawial. Moze nie jest to impreza w 50% tak dobra jak z innych dyscyplin sportow motorowych (jesli kogos takowe intersuja), ale raz na rok mozna przewietrzyc samochod i siebie od stalowowolskiej stechlizny "tuningowej" , bo jak sadze na koe pojedzie 1 lub 2 samochody, jak zwykle zreszta

Co jak co ale TOMEQ ma racje pojedzie 1 lub 2 samochody a szumu jak zwykle masa juz nie długo MAJ zobaczymy z PIKNIKIEM ja osobiscie sie za to biore zobaczymy ile osób sie na to weznie połakusi i ile zaoferuje swoja pomoc

Cytat:
2007-04-04 20:49:06, tomeQ_ pisze:
To ja sprezentuje Ci czwarta i postaram sie wetknac gleboko w d...

Obiecanki cacanki ty niedobry .

Co do stalowej moze i masz racje. Pytanie tylko czy wybrac cieply smrodek z podworka, czy Jezzy lans z stolicy . Sam nie wiem co lepsze ;]. A ze stales sie obronca modlinskiej wiary, to az sie zdziwilem misiu, pewnie ci kieszenie wypychaja za nakrecanie mlodych "tjuningowcow" .

Nie ma co robic OT, mi juz po paru latach zbrzydlo patrzenie na to samo, jesli innym nie, to tez dobrze, zycze milej zabawy na miejscu ;].

Jaaasne, mam prowizje od kazdego biletu Dla mnie, dla Ciebie i paru innych tam nic ciekawego juz nie bedzie, ale "mlode wilki" jeszcze moga tam zobaczyc cos ekscytujacego, a ~50plnow, ktore przeznaczal na wyjazd mozna wyrzucic w 10minut w jakiejs Planecie albo innym tego typu miejscu, co lepsze sam nie wiem
Ps. Przyznaj sie, ze nie pojedziesz bo masz rozregulowany lpg w samochodzie i za duzo pali

VILLI ( i ja tez jade jak co mam wolne miejsca!!! jak co pisac ) jak masz wolne miejsce to sie zabieram z Tobą