Espero poszło na złom

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj, postawiony wobec konieczności wyboru pomiędzy opłatą ubezpieczenia i zezłomowaniem swojego Esperaka, wybrałem bramkę nr 2 I nawet mi zapłacili całe 500 zeta. Trochę szkoda, ale life is life niestety... Ktoś jeszcze wybrał tą opcję? Dodam, że progi, drzwi i nadkola były tak zżarte że jak trzasnąłem drzwiami, to na ziemię spadała rdza w kawałkach.

Cytat:
2010-04-07 22:37:12, Jacenty pisze:
Dzisiaj, postawiony wobec konieczności wyboru pomiędzy opłatą ubezpieczenia i zezłomowaniem swojego Esperaka, wybrałem bramkę nr 2 ..

Ktoś jeszcze wybrał tą opcję?

TAK i to całkiem niedawno

fakt -nie poszukałem, swoją drogą mam podobne zdjęcie... Jakoś mi lepiej, bo nie wiem czemu, ale czułem się z lekka niekomfortowo taki samotny
PS. Za to zszokowany jestem wypadkiem naszych władz - pamiętacie historię ze śmigłowcem i Millerem? Co ciekawe, mam wrażenie że ponownie zawiniła głupota, choć słyszy się głosy że to wina samolotu, jednak moim zdaniem poprzednio zlekceważono oblodzenie, tym razem mgłę i brak widoczności. Sorry za OT

Część wypowiedzi to nie w tym miejscu chyba...

No a ze mnie się śmiali, jak 4 lata temu za złomero 4050 zł wziąłem... wtedy myślałem MAŁO!!! A to kupa szmalu była.

PS. Złomguna zaczyna rdzewieć... na szczęście nie na drzwiach i progach - one najelegantsze są. Ruda na tylnych błotnikach i klapie bagażnika się pojawiła.

Cytat:
2010-04-10 23:48:06, piotr_ek pisze:
No a ze mnie się śmiali, jak 4 lata temu za złomero 4050 zł wziąłem... wtedy myślałem MAŁO!!! A to kupa szmalu była.

W tym miesiącu mialem dwóch kupców ktorzy dawali 4000zł bez żadnych targow i gadania.

to dziś mój o 15:30 poszedł na recykling

Nie najlepiej skończył dawca lusterka do mojego Esperala.

przyjeli taki zdekompletowany??

Cytat:
2010-04-13 20:47:52, Jabuszko pisze:
przyjeli taki zdekompletowany??

normalnie nie przyjmą ale zależy jak masz zawartą umowę

Ostatnio w Częstochowie również pożegnałem jednego z Esperaków. Fotka już na złomie sprzed ok. miesiąca:

Obecnie leży już w kawałkach na tej kupce, co ją widać w tle.

Podobny do mojego byłego esperolota... Biały 1.8 ... Pieściłem , polerowałem , a nowy właściciel z fajnego auta w 2 lata zrobił z niego kompletnego złoma . Z tego co wiem to go chce teraz za 500 pln sprzedać .... Brak słów ..........

Cytat:
2010-08-30 22:56:24, leszek_espero pisze:
Podobny do mojego byłego esperolota... Biały 1.8 ...

No to akurat było srebrne 2,0

Cytat:
2010-08-30 23:05:29, Esperynek pisze:
No to akurat było srebrne 2,0

Wiem , wiem , czepialski , ale z daleka prawie białe .... i wychodzi na to , że prawie 1.8 ....