Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
rafpil Opel Astra 1.4 + LPG Pilzno | 2007-05-11 11:02:13 Witam. Czy macie może jakieś doświadczenia z tą firmą (no chyba że troche nazwe przekręciłem) ?
Mechanik założył mi takiej firmy pasek rozrządu, twierdzi że sa w podobnej cenie i jakości jak Gatez i Bosch. Co o tym myślicie?? Dzieki |
mutra Astra 1,6 16 v CARAV ... Wrocław | 2007-05-14 21:25:03 takie części jak pasek rozrządu czy tarcze hamulcowe powinno się kupować samemu. Ja części do samochodu kupuje sam a po montażu sprawdzam czy faktycznie zostały zamontowane te które powinny. |
rafpil Opel Astra 1.4 + LPG Pilzno | 2007-05-15 08:58:30 Mam rachunek także nie ma problemu. Dostałem od nich gwarancje 80 tyś.!! na ten pasek, także myślę że nie będzie jakiś słaby. No zobaczymy. |
jaro850 renault megane classic Jasło | 2007-05-19 01:26:59 Witam
Ja mam z optimale zle doswiadczenia - lozyska szybko sie zuzywaja, zawieszenie kiepskietuleje met-gum. Osobiscie polecam Contitech-a, Gates Moje zdanie o boszu - Bosza do kosza lubie ich elektronazedzia ale nie czesci w samochodzi wiekszosc zeczy skupuja i bija na tym swoje logo i kupujemynp. swiece equim pod marka bosch za +60% pozdrawiam |
LUKASSmajkel Rambo Brodłej | 2007-05-19 11:53:17 Zgadzam sie co do BOSCHa
Tylko tam jest taka akcja ze pod logiem boscha robia firmy w jakis krajach smiesznych i tez w polsce i wychoodzą z tego wałki jakieś Marka przez to bardzo traci!! Tak jest z większością ich produktów (paski,świece itp...) Jak słysze mam pasek boscha za 100 zł to... Cena orginała od conajmniej 200 sie zaczyna |