Maluch z Bydzi?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, pytanie do ludu z Bydgoszczy, przejazdywałem przez Bydgoszcz w piątek, dokładnie wpadałem do miasta od strony Świecia i leciałem na Wyrzysk, ulicy nie pamiętam ale możecie sobie wyobrazić, pytanie i temat konkretnie dotyczy malucha, stał bodajże przy jakimś zakładzie mechanicznym/blacharskim, maluch piękny niebieski z czarnym dachem i chyba czymś białym na dachu, raczej bardzo obniżony i poszeżony, stał tyłem i własnie z tyłu miał bardzo szerokie laczki, co to za maluch?, coś więcej o nim? może jakieś foto? byłem troche zmęczony bo 3 dni ciągle za kierą i nie pamiętam ulicy

EDIT:a może to było w Grudziądzu? już sam nie wiem

[ wiadomość edytowana przez: Chrostek dnia 2006-12-24 19:18:25 ]

hahah no to mała rozbieżnośc
grudziadza do bydzi troche daleko panie, chyba sie nic o tym bobie nie dowiemy

wcale nie jest aż tak daleko może jeszcze ktoś coś będzie wiedział

ja takowego w bydzi nigdy nie widzialem ani o takim nie slyszalem moze faktycznie byl to grudziadz

Ja kojarzę, ale żółtego Mini Morisa, z szachownicą na dachu

chrostek cos ci kancina wyładniała czy mi sie wydaje??

Cytat:
2006-12-25 23:55:11, Vyzn-R pisze:

jedyny odpowiedni kolor

Cytat:
2006-12-25 23:55:11, Vyzn-R pisze:

dalej jest fuuu kolor faktycznie jest jedyny i słuszny, ale trzeba przesiąść się na jakiegoś innego Fiacika albo najlepiej borewicza, ale chyba nigdy go nie znajde

odkopuje wątek , dziś przypadkiem natknołem się na malucha o którego kilka miesięcy temu pytałem w tym wątku, pozdrawiam

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/11713

racja grudziądz to nie bydzia hihihi

Skoro poruszyliście poszukiwanie maluszków w tamtych rejonach to ja czas juz jakiś temu (około 2miesiące) w Warlubiu napotkałem małego "wariata";] Mianowicie maluszek pomalowany na biało i czerwono gdzie strona od kierowcy biała od pasażera czerwona mexykańska. Auto poszerzone znacznie, takowoż obnizone, w szerokich kapciach. Jesli pamiętam auto oklatkowane. prawdopodobnie z silnikiem R2na tylnej klapie napis "Świątek motorsport" jak mnie pamięc nie zawodzi....Oczywiście niklowane zderzaczki.......Czyje to CUDO!! Prezentował się PIĘKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

coś takiego?
to jedyne co mi się skojarzyło i udało odszukać w domowym albumie () mimo że malowanie trochę inne niż to o którym pisałeś... :>

wygrałam?

Taaaaaaaaak, to ten!! Jadąc szybko kolory się mieszają.... dziękuję!!

tym autkiem kiedys jedzil swiatek pozniej bardzooo dlougo stalo potem je wyremontowali i dali swiatkowemu synowi syn wystartowal tym kilka raza poczym przenius sie do wyscigow plaskich i do cc albo scc a auto zostalo sprzedane do POZANIA a jego klapy i kilka innych szpargalow jedzi na moim bobie

aha jak chcesz wiecej fotek i informacji wejdz na storne swiatek tuning do dzialu sport i samochodyy tam jest wiecej napisane

[ wiadomość edytowana przez: spruchberyl dnia 2007-07-28 23:26:03 ]

Silnik na wtrysku jeździł w Poznaniu, ale buda chyba nie trafiła do Poznania.

Cytat:
2007-07-29 10:41:36, janas81 pisze:
Silnik na wtrysku jeździł w Poznaniu, ale buda chyba nie trafiła do Poznania.

buda przez jakis czas jezdzila w szczecinie - parkowal przy ul. Piaskowej