Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2007-07-23 23:58:46 Pare cytatow znalezionych na forach moto roznych marek. Calosc przedstawiona na Joe Monster ;]
Lamborghini Forum: - Powietrze świszcze pod uszczelkami szyb przy 330 km/h, czy to normalne?! MX-5 Forum: - Jjakiś bydlak w VW Tuaregu przejechał dzisiaj nade mną! Porsche-Cayenne-Forum: - Zużycie paliwa poniżej 40L/100km - czyżby coś z motorem się działo? Smart Forum: - Wbudowałem motor od kosiarki: wreszcie więcej koni pod maska! Mustang Forum: - Jakiś **** w Civicu próbował mnie dziś wyprzedzić! Civic Forum: - Jakiś **** probował mnie dziś Mustangiem wyprzedzić. Mazda MX-5 Forum: - Czy właściwie nie jest głupio jeździc babskim autem ? Viper-Forum: - Wessało mi smarta do kolektora wlotowego, jak go wyciągnąć? Seat Marbella Forum: - He he dzisiaj dogoniłem ciężarówkę! Honda-Forum: - Moja Integra przestaje na 9000 obrotów, czyżby coś z motorem ? Bentley Forum - Użyłem dziś popielniczki,gdzie dostane nowa? Cadillac forum - Wczoraj bylem na bingo i nie moglem tyłem zaparkować. Honda Accord forum - Mama dała mi właśnie to auto. Gdzie dostanę tanie 18 calowe aluśki ? Porsche forum - Złapałem właśnie kapcia, czy lepiej oddać auto w rozliczeniu, czy sprzedawać na własną rękę ? Ford 2.3 forum - Pomocy! Wymieniłem już wszystko i dalej nie startuje! Jaguar Forum - Gdzie wbudować dodatkowy zbiornik oleju, aby wyrównać braki z powodu wycieków ? Twingo-Forum - Brewki z prawdziwego końskiego włosia (Zdjecia) Fiat-Forum - Czy poza warsztatem jest jeszcze jakiś inny świat ? Lexus-Forum - Gdzie dostane tylne światła w stylu VW? Renault-Forum: - Odsprzedam kartę miesięczną na autobus. Samochód naprawili wcześniej niż oczekiwałem Honda CRX Forum: - Pomocy, jak się otwiera pasy bezpieczeństwa? Kończy mi sie prąd w notebooku.... TDI Forum - Pomocy, sportowy wydech nie daje odpowiedniego dźwieku! Bora Forum - Kto ma numery części od Passata, co pasuje? Golf Forum - Pasuje W8 Motor do 1,6? Polo Forum - Wreszcie skróciłem sprężyny zawieszenia, ale mikrofon w McDrive teraz za wysoko! Audi A6 TDI-Forum - Gdzie jest wlew paliwa? VW-Forum - Jak zrobić mojego Polo 1.0 żeby był glośniejszy? Audi A8 Forum - Gdzie naprawiają Rolexy? Opel Forum: - Moja corsa nie rdzewieje (NAPRAWDĘ) (Temat zablokowany przez admina). Opel Forum: - Hamerite, czy pomoże? Omega Forum - Odleciał mi wentylator, gdzie szukać??? Manta Forum - Pomuszcie ,polycjnty muwiom ze musze do djagnozdy, co to jezd?? Calibra Forum - Który spojler wybrać? (Link) MB 190D Forum - Sprzedałem auto na allegro, kupujący zagraniczniak, zna ktoś Kiswahilli? Mercedes C-Klasse Forum: - W niedziele padało i w drodze do kościoła auto zrobiło sie mokre, co robić? BMW M3 Forum: - Gdzie do ciężkiej cholery dostane lusterka od Golfa3 ? BMW 3er E36-Forum: - Gdzie stoją najlepsze laski? BMW M5 - Pomocy, coś wprowadziłem do programu i nie mogę teraz wyjść do menu!!! * * * * * * Powyższe wypatrzył ASR, dopisali się też inni bojownicy: dSort, kimiwic, JUNASZ, Przemo_K Maybach Forum - Co za głupek nagrywał moje wykłady? McLaren Forum - Czy opony od Ferrari będą pasować? Trabant forum - Ranking najlepszych taśm klejących. 126p forum - Gdzie do ortopedy? (skrzywienie kręgosłupa) Wartburg forum - Wasze najdłuższe przejazdy na wolnobiegu Alfa forum: - To o której spotykamy się w warsztacie? Subaru Libero Forum - Gdzie w ogóle dostać części? |
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2007-07-24 00:23:38 Fajne, tylko jak byk widac ze to nie jest nigdzie znalezione ale czyjas inwencja tworcza |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2007-07-24 12:11:28 Dokladnie o to chodzi Adas ;]. Chociaz 90% cytattow pasowaloby to marki/modelu/mentalnosci posiadaczy owych aut ;].
Ostatnio po spawaniu baku u siebie w drugim aucie moglbym dopisac: Przejechalem 320km na 15 litrach , gdzie sa kluczyki od wlewu paliwa, zeby po spawaniu wlac wylanych 30litrow ropy? ;p |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2007-07-24 21:56:41
A myslisz misiu ze czemu nim jezdze? ;p. A tak serio to pali tyle ze klucze od baku przez miesiac leza na polce w domu ;p [ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2007-07-24 21:57:53 ] |