Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
rafffik SQAD Friend Alfa Romeo 156SW Wroclaw | 2007-07-28 20:12:02
Zastanawia mnie jak ty chcesz to zrobić? Wełnę w woreczek i przymocować? I jeszcze pytanko, co dokładnie chcesz wygłuszyć? ps: co do wełny to pracuje w hurtowni budowlanej która jest jednym z największych odbiorców regionalnych wełny jak coś to pomyślimy |
Piter20 (M) Dress Klasyczny A3 WRC | 2007-07-28 20:56:18 kumpel kiedys upchnal pod tapiceka poldka niesamowita ilosc welny mineralnej hehe ledwo sie pomiescilo, ale efekt byl piorunujacy |
dr_Killer (S) SQAD MEMBER FORD MUSTANG Oleśnica/Dąbrowa | 2007-07-30 16:20:38 Chodzi ci o wytłumienie czy wyciszenie... do wytłumiania jest mata bitumiczna 50x25 5zł... do wyciszania najlepsze są nie wiem jak to się nazywa ten materiał zielony z nici kolorowych...
Ewentualnie w marketach budowlanych na pewno dostaniesz takie maty z pianki szarej to do izolacji, jak masz to gdzieś pakować tam gdzie jest wilgoć to ci nie nasiąknie tak łatwo Jak chcesz gąbki to ja mam sporo arkuszy w różnych grubościach nawet mam taką z jednej strony ma jakby folie przyklejoną |