Fotelik 0-13kg - jak z montazem z tylu i miejscem.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Musze kupic fotelik 0-13kg, przymierzalem dzis rammati mars. Za fotelem kierowcy odsunietym na maksa w ogole sie nie miesci.
Moglbym zamontowac za fotelem pasazera, ale bez przesuniecia go bardzo do przodu nie ma mozliwosci zamontowania fotelika.

Jak jest z fotelikami innych producentow? Tez zajmuja tak duzo miejsca?

qrcze, dziwne troche. Kolega w skodzie felicji ma ten fotelik i miesci sie, ja wczoraj kupilem taki sam Fakt, ze fotelik ramatti mars jest wiekszy troche od innych

Witam
ja mam fotelik firmy Inglesina i nie ma zadnego problemu zeby go wsadzic i zamocowac miesci sie przy tzw normalnym ukladzie siedzec (na kazdym mozna usiasc i zadne nie jest w skrajnym polozeniu)

Cytat:
2007-04-06 21:32:00, darmcdoman pisze:
Musze kupic fotelik 0-13kg, przymierzalem dzis rammati mars. Za fotelem kierowcy odsunietym na maksa w ogole sie nie miesci. Moglbym zamontowac za fotelem pasazera, ale bez przesuniecia go bardzo do przodu nie ma mozliwosci zamontowania fotelika. Jak jest z fotelikami innych producentow? Tez zajmuja tak duzo miejsca?

Ja miałem Renoluxa i było OK

Ostatecznie kupilem Ramatti Mars. Model 2006 ktory ogladalem wczesniej byl jak sie okazalo wiekszy od modelu 2007, dlatego sie nie miescil. Wersja z 2007 montuje sie w hatchbacku idealnie.
Po 3 miesiacach uzywania tego fotelika moj syn jest bardzo zadowolony. Potrafi w nim przejechac trase 450km, bez wyciagniecia z fotelika i nie jest marudny, z czego wnioskuje, ze fotelik jest w miare wygodny dla dziecka. Podczas nocnej podrozy spi sobie smacznie przez 7godzin. Polecam wersje wylozona welurem, nie plami sie i latwo doczyscic w przypadu ulewania sie.