Niedziela, 19 sierpien, godz 20:00 centrum

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Mam propozycje, aby zamiast pisac po forach Echa, albo snuc jakies dziwne pogloski, po prostu spotkac sie w niedziele i luzno we wlasnym gronie troche poswiergolic ;]. Z tego co widze na forum "Echa" ciezko prowadzic debate z ludzmi ktorzy pierwszy raz w zyciu uslyszeli zwrot 1/4 , a ich wypowiedzi schodza na coraz nizszy poziom.

P.S. Wiadomo forum jest nabierzaco inwigilowane przez najwyzszej klasy specjalistow od przegladania stron nie wymajacych logowania, takze korzystajac z okazji: "jesli juz bedziecie chcieli Panowie Policjanci wkrecic jakies auto w ramach tajniaka, coby posluchal w niedziele o czym rozmawiamy, to prosze postarajcie sie troszke bardziej, wierze ze Was na to stac" ;].

Pozdrawiam i do zobaczenia ;]

[ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2007-08-15 15:43:39 ]

Będe na 100% i myśle żeduzo ludzi przyjedzie

oczywiscie ze bede

Obecnosc potwierdzam

P.S. Czarek robimy tak jak rozmawialismy

i ja też będę napewno.

Bede

OK

ja też sie dotocze

Włacha ja tez bym był tylko jeszcze musze wiedzieć o której godzinie.

masz przeciez w temacie 20

Kuźwa koniec z alkoholem. Sory.

postaram sie dojechac na chwilke bo praca w niedziele

bynde

Ja niestety nie dam rady sie pojawic bo jade na Ogólnopolski Zlot VW Passata, wiec jak cos to napiszcie co i jak sie dzialo

rewelacja..

mógłby ktoś napisać co tam było na spotkaniu ;> czyżby znów zajechała super szybka bryka pasująca do reszty.
po poście czucza może wywnioskować że coś było

policji nie było.
Był autobus

Komórkowcy, dawać foty

policje nie stac na wieksze pojemnosci niz 1.2 wiec dzis sie nie pojawili chyba

Autokar Jelcz - kilkanascie tys. zl, paredziesieciu wariatow spiewajacych swojskie melodie - 0zl, miny ochroniarzy z planety - bezcenne .

Co jak co ale Kopnik dal rade , ludzie w mks-ie najpierw strach - zdziwienie pozniej usmiech ;]. Pewnie sie zastanawiali gdzie oni moga jechac ;p.

P.S. Kopnik nastepnym razem moze "Moby Dick"? . Pamietajcie zeby wziasc legitymacje studenckie ;p.