10-11.08.2007 Track Day Kielce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Serdecznie zapraszamy do udziału w II Eliminacji Pucharu Classicauto 2007 - Classicauto track day "Tor Kielce". Impreza odbędzie się 10 i 11 sierpnia 2007 na torze wyścigowym w Miedzianej Górze. Równocześnie przypominamy, że organizowany przez magazyn Puchar Classicauto stanowi cykl imprez rajdowo-wyścigowych dla samochodów zabytkowych, klasycznych i nietuzinkowych.

Prosze o podwieszenie tematu.

jak już pisałem dołoże wszelkich starań żeby być...

ja sie postaram w sobote przyjechac jako widz

A czy naprzykład mój malec mógłby w tym pojezdzić? raczej niezdąże na tą akurat eliminacje ale tak ogólnie?

to pytanie do organizatorow raczej

jak cie nie wpuszcza to przyjedz na supeoesa ktoregos chetnie go zobacze w akcji

Krzysiu, a Dominik w końcu jedzie? Bo nie wiem czy mam opony zmieniać, czy moge ewentualnie brać całe koła na zapas.

Tak jedzie. Też musze pomyslec o oponach, teraz nie ma mnie w miescie, siedze w kutnie i przekładam silnik. Jak wroce to sie skontaktuje z toba.
Grzesiek Mysza tez juz mi pisał ze zarezerwował tam z nami nocleg. Dominik tez.

To biore 175/50 A kiedy wracasz? Bo mnie nie ma w Łodzi od 28 do 5, wiec musze wszystko przed wyjazdem mieć gotowe.

w sobote, lub niedziele. dzis wsadziłem silnik, jutro podłączam i mam nadzieje ze bezproblemowo zapali

ja tez bardzo bym chciał przyjechac, zobaczymy co na to zycie

czarne chmury nadal nade mna i moim fiatem.... trzeci tydzien "przekładam silnik"........... ciekawe ile jeszcze....

no a ja wiem ze w sobote napewno nie bede,wesele znajomego i pasuje byc,moze piatek, ale nie wiem czy mi sie bedzie chcialo i czy warto w piatek przyjedzac :/

W piatek to tylko 2h treningów i napewno będzie tylko część uczestników, wiec pewnie jechac 300km niezbyt się opłaca.

MCQ a co z tym nowym silnikiem nie tak jest, czy po prostu czasu brak?

Silnik już bangla! Na razie jeszcze zbieżność nieustawiona wiec nie pyciłem go, ale wkreca sie ochoczo
Maciek, jutro jestem w łodzi, ale ze mam imieniny to czas bede miał dopiero w czwartek. Pozdrawiam.

mój też gada,jeszcze 'tylko' regulacje,troche kosmetyki
może sie uda...
no ,jak opony zorganizuje..

fajna sprawa te zawody

dzwonił do mnie stachoo, ma ochote sie wybrać, takze Eksiler szykuj kase, bedziesz jego padlo musiał zasponsorowac paliffkiem i pojedziecie

U mnie maddog własnie był dywagujemy czy wiekszego gaźnika mi nie zapodac Też mam jeszcze kilka "troche" spraw do zrobienia.

spoko spoko,wiem co jest 5

madd a ty ktorym kaszlem bedziesz?

słuchajcie mam prośbe, ma ktoś porzyczyć mi kask? Potrzebuje 2 sztuki, rozmiar M

maddog oczywiście jedzie czerwonym. czerwony najszybszy