Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Solltys Forumowicz v40 przeddzidzie | 2007-09-11 08:42:46 Nie powiem ładna,widzę taką często. Właściciel pobliskiego spożywczaka ujeżdża taką złotą. Ciężko mi było uwierzyć że to opel i to do tego astra |
Marcys Pełnoprawny Klubowicz Opel Astra II - Sprz ... Gdańsk | 2007-09-11 17:26:43 Malo na rynku jest.. a czemu? bo bylo drogie w kupnie...
poza tym to nadal Astra II, a niektorzy nie chca placic tyle za kompakta |
Marcys Pełnoprawny Klubowicz Opel Astra II - Sprz ... Gdańsk | 2007-09-11 18:53:58
Łooo matko... czy ja Ciebie gdzies zaatakowalem? wyluzuj czlowieku Opel to tylko Opel bronie tej firmy wszedzie gdzie moge, szczegolnie w starciu z Fordami i VW ale litosci to auto budzetowe niema startu do takich aut jak Audi, Merc, Bmka czy japonskie. Nie wiem po co zaczales o bagazniku i malej uzytecznosci samochodu chyba ze wg Ciebie to jednoznacznie jest zwiazane z definicja "kompakta" Mi sie Bertone bardzo podoba nigdzie nie napisalem ze nie, ale to nadal bazuje na kompakcie, to tylko zmiana z zewnatrz Dlatego napisalem "tylko kompakt" Jest ladna, wersja coupe ale to bedzie zawsze namiastka auta usportowionego Astra II 3/5d 4d czy kombi maja czesto atrakcyjne ceny, i raczej mniejsza konkurencje. Ale wersje Bertone - drozsze, to juz cena Audi A3. I dlatego tyle Audic jezdzi a mniej Coupetek. Choc gdybym mial taki wybor od razu bym wybral Bertone. Niestety Audi jest za drogie w utrzymaniu Ale o takich rzeczach wiedza raczej tylko Ci zorientowani w temacie |
CHAOSseba RegionAdmin SUBARU WRX Hawk i Ou ... Kluczbork / Duisburg | 2007-09-11 20:20:47 na razie ceny nie spadnä-do puki nie wyjdzie godny nastepca ,bo astra GTC to zwykla dwödzwiöwka a nie coupe-a astra 2coupe w tym rudawo-zlotym koloze wygläda miodzio-ale i drogo |
Jaroslav Pełnoprawny Klubowicz Opel LUBLIN | 2007-09-23 13:19:57 ładna, szczególnie w cabrio, srebrna z bordową skórą
jednak do kultowej Calibry jej daleko. |
YANNOSICK (S) Pełnoprawny Klubowicz Yerseke,Holand | 2007-09-24 20:06:48 Auto świetne.Bez dwóch zdań.Jakość wykonania od razu wskazuje na to, iż auto nie zostało wyprodukowane przez Opla.
Zapraszam do mnie - Bertonka Nie ma wprawdzie ksenonów ale jest w bajecznym stanie (obtarty fotel kierowcy) Dti se odpuść - nie nadaje sie do szarży. Co do Szwajcarii to faktycznie najlepsze wersje i full opcje ale co do przebiegu to jest jedno ale - 100tyś w Alpach = 300tys po płaskim. Auto po roku ma już trzecie sprzęgło (ale zawsze oryginał).
Według mnie nie istnieje coś takiego jak"Kultowa Calibra".Jest to po prostu zwykłe coupe. Bez polotu (w końcu to nudna Vectra), bez osiągów (Corsa A Gsi objeżdża większość a Evo500 nie zostawia suchej nitki), bez jakości (zobacz jak dziś wyglądają roczniki 91), bez historii (nie miała poprzedników ani następców). Regułą jest zresztą, że kultowe są auta tylno napędowe (z nielicznymi wyjątkami np. Mini). Pozdro |
Jaroslav Pełnoprawny Klubowicz Opel LUBLIN | 2007-09-26 17:48:25
Zgadzam się, że kultowy = tył napęd, ale wśród przednio napędówek nie ma chyba nic bardziej kultowego, corrado na pewno nie, żaden ford, audi B4 coupe też nie. Ewentualnie jakis japoniec. Calibra ma niesamowitą (jak na tamte czasy) linię nadwozia, jej nie trzeba niczym oblepiać, wystarczy ładny lakier, fele i gleba |