Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Brzoza-junior toyota Corolla Warszawa | 2007-08-31 12:42:54 Witam
Na forum Tojotki cisza nikt nie odpowiad. Wiec moze wy jako starzy znajomi. Odlaczyla mi sie wtyczka od anteny w radiu albo zwalila sie antena. Jezeli antena dala D@#$ to wykrecam i wsadzam nowa na dachu i po sprawie. Jezli wtyczka sie odlaczyla to musze ja wlozyc. Prawie latwe to jest. Problem jest taki ze moje radio jest wmontowane w kokpit. Jak dostac sie do tylu radia?? Jak to jest np w fordzie?? W essim przez popielniczke sie tam wchodzi?? Moze w takim razie w corolce jest tak samo. Jakies pomysly czy tylko ASO?? |
koniuXR3i Przecinak Warszawa/Zakręt | 2007-08-31 12:46:06 w escorcie masz po bokach takie tunele i tam wtykasz wyjmaki |
Brzoza-junior toyota Corolla Warszawa | 2007-08-31 12:48:18 tunele??
Wyjmaki?? W sensie ze jak patrzysz na radio od przodu to widzisz po prawej i lewej stronie dziurki w ktore wtykasz cos co by radio wyszlo?? |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2007-08-31 12:49:44 nie mozesz wyjac panela srodkowego z deski rozdzielczej? |
koniuXR3i Przecinak Warszawa/Zakręt | 2007-08-31 12:51:15 wlasnie to chcialem powiedziec.. dziurki gdzie wtykasz drut badz fachowe wyjmaki odginasz w ktoras strone i wyciagasz ale czy w corolce tak jest nie wiem |
Brzoza-junior toyota Corolla Warszawa | 2007-08-31 12:52:01 Podobno caly osprzet jest tam gdzie kasety. Kasety moge wyjac chyba. Dzis sprawdze.
Bo wyswietlacza napewno nie wyjme. Polecam zdjecie nr 4 w moim profilu. Tam widac jak to wyglada. Panel w kokpicie. Pod kokpitem magnetofon. Dzis w taki mrazie powalcze z magnetofonem. |
lukas_s Sympatyk FEFK był MKVI/była Viki/j ... KRAKÓW Nowa Huta / Niepołomice | 2007-08-31 12:52:30 foto by sprawe ulatwilo |